Song Joong Ki si zahraje v noir snímku Hwaran. Nový projekt ho nadchl natolik, že odmítl honorář

Eva Lenská
Film / TV
Foto: instagram.com/historydnc

Agentura HISTORY D&C již v červnu oznámila, že herec má zájem o roli ve filmu Hwaran. Tehdy však nebylo jisté, zda to dobře dopadne. Nyní stoprocentně víme, že Song Joong Kiho ve filmu uvidíme, tudíž se máme na co těšit.

Populární herec se rozhodl, že podpoří kvalitu projektu tak, že si ve filmu zahraje bez nároku na honorář. Jeho agentura HISTORY D&C, která snímek produkuje, přiznala, že ho v tomto ohledu nijak neovlivňovala, a že jde opravdu jen o jeho rozhodnutí.

Noir snímek Hwaran bude vyprávět o mladém muži jménem Yeon Gyu (Hong Sa Bin), který chce uniknout neblahé realitě života. Když se seznámí s Chi Geonem (Song Joong Ki), který má v jedné organizaci na starosti management, vydají se oba společně do nebezpečného světa. Ve filmu si zahraje také zpěvačka BIBI.

Song Joong Ki, který se na svou novou roli horlivě připravuje, prohlásil: „Jsem rád, že si mohu zahrát ve filmu Hwaran. Jelikož je to projekt, který pro mě bude novou výzvou, cítím se tak nějak nově. Těším se na soutěživého a vášnivého ducha, kterého společně s režisérem a herci vytvoříme.“

Zdroj: soompi

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.