Park Hae Jin

Autor Eunka, 22.01.2014
Aktivní 2006 - současnost
weibo.com/haejin83
Jméno: Park Hae Jin 박해진 
Čínské jméno: Piao Hai Zhen 朴海镇 
Povolání: Herec a model
Datum narození: 1. května 1983
Výška: 186 cm
Váha: 72 kg
Znamení: Býk
Krevní skupina: A


Narodil se 1. května 1983. Má jednu starší sestru a jeho rodiče se rozvedli, což mělo vliv na celou rodinu. Debutoval v roce 2006 v seriálu Famous Princesses, kde hrál roli seržanta. Divákům je zatím nejvíce známý díky dramatu East of Eden. Tam ztvárnil nelítostného Shin Myung Hoona. Působil také v zábavní show Family Outing.

Kromě korejských seriálů měl možnost hrát i v několika čínských dramatech. V seriálu Ling Yi Zhong Can Lan Sheng Huo dostal dokonce hlavní roli. Dále pak publikum zaujal v romantickém seriálu My Daughter Seo Young. V roce 2013 byl obsazen do seriálu The Man from the Stars, kde ztvárnili hlavní role Kim Soo Hyun a Jun Ji Hyun.



Další zajímavou příležitostí pro něj jistě byla role v seriálu z lékařského prostředí Doctor Stranger, který se začal vysílat v květnu 2014, a v němž si užil tvrdé práce chirurga. Ten samý rok si zahrál psychopata v dramatu Bad Guys.

Kromě herectví se věnuje i modelingu a fotí pro známé časopisy jako Sure, ELLE, Céci a další. Ve volném čase skládá plastové modely a vaří. Jeho ideálním typem je klidná a chápavá žena. Svého času o něm kolovaly fámy, že se vyhnul službě v armádě. Nebyla to však pravda. Byl osvobozen od vojenské služby, neboť je krátkozraký a léčil se na deprese a stavy úzkosti. Dále je známý tím, že se aktivně účastní různých charitativních akcí a projektů.


Filmografie:
Film:

2010 The Rhythm of Chopsticks
2015 Snow Is on the Sea
2016 Cheese in the Trap Movie


TV Drama:
2006 Famous Princesses
2007 By Land and Sky
2008 East of Eden
2009 Hot Blood
2011 Qian Duo Duo Jia Ren Ji
2012 Ling Yi Zhong Can Lan Sheng Huo
2013 My Daughter Seo Young
         The Man from the Stars
2014 Doctor Stranger
         Bad Guys
2015 Secret Society of Men – Friends
         Cheese in the Trap
2017 Man to Man
         First Kiss for the Sixth Time
2018 Four Men
2019 Secret


ZDROJ: en.wikipedia.org
FOTO: kmagazinelovers.tumblr.com
Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9