Han Jung Soo

Autor Eunka, 11.10.2013
Aktivní 2003 - současnost
www.namooactors.com/star/...
twitter.com/hanjungsoo
Jméno: Han Jung Soo (한정수) 
Povolání: Herec a model
Datum narození: 20. listopad 1974
Výška: 185 cm
Váha: 79 kg
Krevní skupina: B
Znamení: Štír


Narodil se 20. listopadu 1974 v Soulu a vystudoval obor divadlo v Seoul Institute of the Arts a také ekonomii na Kyungwon University. V roce 2003 dostal konečně příležitost a debutoval ve filmu Tube. Dál pokračoval s filmy a natočil ještě dva, než přešel na televizní obrazovky a ochutnal kouzlo seriálů.

Jeho první seriálovou rolí byla role v seriálu The Devil. Pak následovaly další, avšak úspěch mu přineslo až účinkování v historickém dramatu Painter of the Wind (2008). Zdá se, že mu historické seriály svědčí, neboť i v seriálu Chuno diváky oslovil. 



Fanoušci si ho také pamatují jako přitažlivého právníka v populárním dramatu Prosecutor Princess, kde sice okouzlil hlavní hrdinku, leč ona nakonec podlehla vábení jiného fešáka, kterého si zahrál Park Si Hoo. 

Pak následoval v roce 2011 Poseidon a po něm Arang and the Magistrate, opět historický kus, avšak říznutý kapkou hororu. V roce 2014 dostal roli Shin Ma Juka v seriálu Inspiring Generation


Filmografie:
Film: 

2003 Tube
2004 Hypnotized
2006 Sunflower


TV Drama:
2007 The Devil
         Conspiracy in the Court
2008 The King and I
         Painter of the Wind
2009 Her Style
2010 Chuno
         Prosecutor Princess
2011 King Geunchogo
         Poseidon
2012 Arang and the Magistrate
2013 She is Wow!
2014  Inspiring Generation


Divadlo:
2010 Fool for Love


ZDROJ & FOTO: dramafever.com

Anketa

Hlasujte pro K-POP NOVINKY týdne. Dvě s nejvyšším počtem hlasů budou nasazeny do K-POP CHART SeeJay Radia:

Monsta X - Alligator
45,8%
Seven'o clock - Get away
13,9%
Luna - Do you love me
6%
ATEEZ - HALA HALA
34,3%
Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9