Ha Yeon Soo

Jméno: Ha Yeon Soo
Povolání: Herečka a modelka
Datum narození: 10. října 1990
Výška: 162 cm
Váha: 42 kg
Znamení: Váhy
Krevní skupina: B


Narodila se v Busanu. Vystudovala Peniel Middle School of the Arts a Ulsan Anione High School. V roce 2012 se objevila ve videoklipu Love is Falling in Drops od indie skupiny 10cm. Také účinkovala v několika reklamách. 

Jako herečka debutovala v seriálu Monstar (2013), kde si hned zahrála hlavní hrdinku Min Se Yi. Partnera jí dělal Jun Hyun ze skupiny BEAST. Seriál měl velký úspěch a tak není divu, že vyhrála cenu Vycházející hvězda na Mnet 20's Choice Awards. Poté si zahrála ve filmu Very Ordinary Couple a seriálu Potato Star 2013QR3.



V roce 2014 točila krátký film Sunshowers a seriál Legendary Witches. Zajímavé je, že se objevila i v hudebním videu k písni Let's Not Fall in Love od slavné skupiny BigBang. Mezi její koníčky patří hra na harfu, kreslení, zpěv, focení a aranžování květin. 

Mluví plynně japonsky, má ráda zelenou, červenou a modrou barvu a nemá žádnou plastickou operaci. Mnoho lidí tvrdí, že vypadá jako Squirtle z Pokemona, a proto jí tak začali přezdívat. 


Filmografie:
Filmy:

2013 Very Ordinary Couple
2014 Sunshowers
2016 Your Name is Rose


TV Drama:
2013 Monstar
         Potato Star 2013QR3
2014 Legendary Witches
         Space Between: Sunshowers
2015 Conte and the City
2018 Rich Man, Poor Woman


FOTO: jediprincess.wordpress.com

Anketa

Z jaké další asijské země, kromě Jižní Koreje, posloucháte hudbu nejčastěji?

Taiwan
0,6%
Čína
49,5%
Japonsko
37,1%
Vietnam
4,8%
Thajsko
4,2%
Filipíny
0,5%
Indie
0,5%
Singapur
0,5%
Mongolsko
0,5%
Jiná
2%
Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9