Ayano Go

Autor Eunka, 15.09.2013
Aktivní 2003 - současnost
www.tristone.co.jp/ayano/
Jméno: Ayano Go nebo také Gou 綾野剛 
Povolání: Herec
Datum narození: 26. ledna 1982
Místo narození: Gifu, Japonsko
Výška: 180 cm
Znamení: Vodnář
Krevní skupina: A


Tento japonský herec a model debutoval v roce 2003 v seriálu Kamen Rider 555. A hned o dva roky na to se mihl i v populárním filmu Nana. Zajímavé je, že když ho v roce 2009 obsadil režisér Takashi Miike do filmu Crows Zero 2, byla jeho role popsána jako bledý jemný chlapec, který má tvářičku jako Michael Jackson, ale bojuje jako Bruce Lee. 

Ayano je dobrým kamarádem Oguri Shuna. S ním si zahrál i ve snímku Surely Someday, který byl právě Oguriho režijním debutem. Od začátku své kariéry se skoro nezastavil. Hrál v mnoha seriálech a ve více než dvaceti filmech. Z těch zajímavějších můžeme jmenovat například Shibuya (2010), Usagi Drop (2011), Helter Skelter (2012) a Yokomichi Yonosuke (2013).



V roce 2014 získal roli odstřelovače v policejním seriálu S - Saigo no Keikan, který se natáčel na motivy známé mangy a zahrál si tam s ním Mukai Osamu. Také byl obsazen do seriálu The Perfect Insider spolu s Takei Emi.

Kromě hraní se Go Ayano věnoval i lehké atletice. Také vydal tři fotoknihy a účinkoval i v divadle. K jeho oblíbeným koníčkům patří hra na kytaru, fotografování a sledování filmů. 


Filmografie:
Film:

2005 Nana 
2006 Black Kiss 
2007 Life 
2008 Aquarian Age 
         Love Exposure 
         Be a Man! Samurai School 
         Naoko 
2009 Tajomaru 
         Crows Zero 2 
2010 Shibuya 
         Surely Someday 
2011 Gantz 
         Usagi Drop
         A Man with Style 
         Me o Tojite Gira Gira 
         In a Lonely Planet 
2012 Hasami 
         Helter Skelter 
         Rurouni Kenshin 
         I Have to Buy New Shoes 
         The Samurai That Night
         Working Holiday 
2013 Yokomichi Yonosuke 
         Gatchaman 
         Flower of Shanidar 
2014 Soko nomi nite Hikari Kagayaku 
         Murder of Snow White
         Lupin III
2015 Shinjuku Swan Kabukicho Scout Survival
         That's It
         S: The Last Policeman: Recapture Recovery of Our Future
         Piece of Cake
         The Big Bee
         64 Rokuyon
2016 Anger


TV Drama:
2003 Kamen Rider 555 
2006 Inugoe 
2010 Mother 
         Second Virgin 
2011 Heaven's Flower The Legend of Arcana 
         Carnation
2012 Rich Man, Poor Woman
         Cleopatra na Onnatachi
2013 Yae no Sakura 
         The Flying PR Room
2014 S - Saigo no Keikan
         The Long Goodbye
         The Perfect Insider
2015 Yamada Takayuki no Tokyoto Kitaku Akabane
2016 Kounodori


ZDROJ: en.wikipedia.org
FOTO: blog.faketokyo.com

Anketa

Z jaké další asijské země, kromě Jižní Koreje, posloucháte hudbu nejčastěji?

Taiwan
0,9%
Čína
48,6%
Japonsko
38%
Vietnam
4,6%
Thajsko
3,4%
Filipíny
0,6%
Indie
0,3%
Singapur
0,3%
Mongolsko
0,6%
Jiná
2,9%
Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9