Miura Haruma

Autor Eunka, 01.09.2013
Aktivní 1997 - současnost
www.miuraharuma.com/
instagram.com/haruma_miur...
Jméno: Miura Haruma 三浦春馬
Povolání: Herec a zpěvák
Datum narození: 5. dubna 1990
Místo narození: Ibaraki, Japonsko
Výška: 178 cm
Váha: 63 kg
Znamení: Beran
Blood type: AB


Tento talentovaný mladík hraje již od dětství. Jako hudebník debutoval ve skupině Brash Brats, ovšem ta je v současnosti neaktivní a tak se věnuje raději svému hereckému povolání. Co se hereckého debutu týče, tak ten si odbyl v roce 2007 v seriálu Ugly. Tehdy mu bylo pouhých 7 let.

Poté byl obsazován stále častěji a rychle si získal uznání diváků. K popularitě mu pomohla i role ve filmu Koizora (2007), kde si zahrál hlavního hrdinu jménem Hiro. Ten stejný rok pracoval hned na dalším snímku s názvem Negative Happy Chainsaw Edge. A v roce 2008 získal cenu za roli ve filmu Naoko. Mimo to ho ani neminula cena Nováčka roku 2009.



Na výběr rolí měl, a stále má, štěstí. Diváci si ho zamilovali v seriálech Gokusen 3Bloody Monday. Na Pestrost své práce si tedy nemůže stěžovat. Dokonce se nevyhýbal ani divadlu. Objevil se v divadelním představení Hoshi no Daichi ni Furu Namida (2009). 

Jeho filmografie je poměrně dlouhá a jistě tam během času ještě mnoho titulů přibude. V roce 2013 si zahrál v romantickém seriálu Last Cinderella kde ztvárnil mladíka okouzleného starší ženou. 

Ten samý rok točil i film The Eternal Zero, který měl v japonských kinech premiéru v prosinci. V lednu 2014 byl obsazen do seriálu Boku no Ita Jikan o chlapci, který onemocněl ALS. Ohledně jeho osobního života můžeme prozradit, že vystudoval Horikoshi High School v Tokiu a jeho blízkým přítelem je herec Sato Takeru, který působí ve stejné agentuře a oba spolu hráli v Bloody Monday. 


Filmografie:
Film:

1999 Nile
         Jubaku Spellbound 
2001 Thousand Years of Love - The Tale of Shining Genji 
2002 The School in the Woods 
2006 Catch A Wave 
         Akihabara@DeepP
2007 Koizora
         Negative Happy Chainsaw Edge 
2008 Naoko
2009 Crows Zero II 
         Gokusen: The Movie
2010 Kimi ni Todoke
2011 Tokyo Park 
2013 The Eternal Zero
2014  Attack on Titan
         Five Minutes to Tomorrow
2015 
Attack on Titan: End of the World
2018 Eine Kleine Nachtmusik
         Sunny: Tsuyoi Kimochi Tsuyoi Ai
         Konna Yofuke ni Banana kayo: Kanashiki Jitsuwa
         Gintama 2: Okite wa Yaburu Tame ni soko Aru


TV Drama:
1997 Ugly
1999 Doyo Wide Gekijo
2000 Sleep in the Rain 
         Manatsu no Merry Christmas
2003 Musashi 
2005 Division 1 Aozora Koi Hoshi 
         Fight 
         Ima Ai ni Yukimasu 
2006 Unfair 
         Komyo ga Tsuji
         Children
         14 Sai no Haha 
2008 Binbō Danshi 
         Gokusen 3 
         Galileo SP 
         Bloody Monday 
2009 Samurai High School 
2010 Bloody Monday 2 
2011 Taisetsu na Koto wa Subete Kimi ga Oshiete Kureta 
2011 Hi wa mata noboru 
2012 Higashino Keigo Mysteries 
2013 Last Cinderella
2014 Boku no Ita Jikan
2016 Never Let Me Go
2017 Naotora: The Lady Warlord
         Otona Koukou


ZDROJ: en.wikipedia.org
FOTO: cutehotguys.com, hdwallpapercollection.com

Anketa

Hlasujte pro K-POP NOVINKY týdne. Dvě s nejvyšším počtem hlasů budou nasazeny do K-POP CHART SeeJay Radia:

Apink - %%
24,2%
TVXQ - Truth
15,2%
Red Velvet - Sappy
15,2%
KNK - Lonely night
45,5%
Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9