Sung Joon

Autor Eunka, 13.07.2013
Aktivní 2005 - současnost
twitter.com/six2k
instagram.com/thuggyduck/
Jméno: Sung Joon (성준) 
Pravé jméno: Bang Sung Joon (방성준) 
Povolání: Herec, model
Datum narození: 10. červenec 1990
Výška: 187 cm
Znamení: Rak
Krevní skupina: B
Rodina: Bratr a sestra


Tento sympatický herec se celým jménem jmenuje Bang Sung Joon a kromě herectví se věnuje také modelingu, se kterým začal na střední škole. Hrát začal také už v mladém věku, když se objevil ve filmu Love is a Crazy Thing (2005), ve kterém dostal drobnou roličku.

Dále se pak snažil rozvíjet svůj talent a získal další drobné role ve filmu The Relation of Face, Mind and Love a v populárním seriálu Personal Taste. Také si zahrál v psychologickém dramatu White Christmas

V roce 2011 konečně získal větší roli v romantické komedii Lie to Me, kde si zahrál bratra hlavního hrdiny. Následně na to okouzlil diváky v hudebním dramatu Shut Up Flower Boy Band. Role Kwon Ji Hyuka ho rázem vystřelila mezi hvězdy. K tomuto seriálu také nazpíval dvě písně, které vyšly na OST. Ostatně se nijak netají tím, že hudbu miluje a velmi rád ji poslouchá.



Kromě seriálů si zahrál i v dalších třech filmech (Dangerously ExcitedHorror Stories 2 a Pluto). Jeho další rolí, kterou okouzlil mnoho divaček, byl Gon v historickém seriálu Gu Family Book, kde hrál po boku Suzy a Lee Seung Giho. 

V roce 2012 získal ocenění KBS Drama Awards za Drama Special Swamp Ecology Report. Mimo hraní se věnuje modelingu a fotil například pro známé časopisy jako Céci a Elle. Zajímá se o módu a rád se pěkně obléká. Umí anglicky, neboť studoval ve Velké Británii. Také ho baví fotografování. Do armády narukoval 18. prosince 2018.


Filmografie:
Film:

2005 Love is a Crazy Thing
2009 The Relation of Face, Mind and Love
2012 Dangerously Excited
2013 Horror Stories 2
         Pluto
2017 One Day
          The Villainess


TV Drama:
2010 Personal Taste
2011 White Christmas
         Lie To Me
2012 Shut Up Flower Boy Band
         Drama Special - Swamp Ecology Report
         Can We Get Married?
2013 Gu Family Book
2014 I Need Romance 3
         Discovery of Romance
2015 Hyde Jekyll, I
         High Society
2016 Madame Antoine
2017 Perfect Wife


ZDROJ: dramafever.com
FOTO: dramabeans.com, ent.sina.com.hk
Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9