Kang Ha Neul

Autor Eunka, 13.07.2013
Aktivní 2007 - současnost
twitter.com/RUN_SKY
instagram.com/galpos3/
Jméno: Kang Ha Neul (강하늘) 
Pravé jméno: Kim Ha Neul (김하늘) 
Povolání: Herec
Datum narození: 21. únor 1990
Místo narození: Busan, Jižní Korea
Výška: 181 cm
Znamení: Ryby


Tento talentovaný mladík se narodil v Busanu a začal hrát již v poměrně mladém věku. Oslovil diváky již v rodinném dramatu My Mom! Super Mom! (2007), kde hrál studenta střední školy. Za svoji dobře odvedenou práci se mu dostalo ocenění u kritiků a pochvaly u diváků.

Snad nejvíce oslnil, a to zejména dívky, v seriálu To The Beautiful You (SBS 2012). Rázem se stal hvězdou a to mu dopomohlo získat třeba i skvělou roli v hudebním seriálu Monstar (2013), kde hrál po boku rapera Jun Hyunga ze skupiny BEAST. 



Mimo televizní práci má na kontě i filmy. Jedním z nich je například Battlefield Heroes a dalším romantická komedie You're My Pet. Kromě nich si v roce 2014 zahrál v mysteriózním snímku The Girl's Grave a také zazářil po boku Kim Woo Bina v komedii Twenty.

Kang Ha Neul se příliš neobjevuje v různých show, ale má slibně nakročeno k budoucím úspěchům i bez toho. V říjnu 2013 se začal vysílat seriál Heirs, ve kterém hrál po boku Lee Min Hoa a Park Shin Hye. Obsadili ho i do divácky oblíbeného seriálu Misaeng. Že dokáže zahrát opravdu vše, dokázal i v historickém seriálu Moon Lovers.

Jelikož je Kang Ha Neul také velmi přitažlivý, je o něj zájem i v oblasti modelingu a reklamy. Jeho oblíbeným koníčkem je cvičení. Tvrdí, že je na něm závislý. Již od roku 2006 také vystupoval v celé řadě muzikálů. Do armády narukoval 11. září 2017. Propuštěn byl 23. května 2019. Ještě před propuštěním byl obsazen do seriálu When Camellia Blooms.


Filmografie:
Film:

2011 Battlefield Heroes
         You're My Pet
2014 The Girl's Grave
         The Age of Innocence
          It's So Good 
         Twenty
2015 C'est si bon
         Dongju: The Portrait of a Poet
         Like for Likes
2017 Retrial
         Midnight Runners
         Night of Memory
2018 I Have a Date with Spring


TV Drama:
2007 My Mom! Super Mom!
2012 To The Beautiful You
2013 Monstar
         Two Weeks
         Rebellious
         Heirs
2014 Angel Eyes
         Misaeng
2015 Missing Noir M
2016 Moon Lovers
2017 Entourage
2019 When Camellia Blooms


Muzikály a divadlo:
2006 The Celestial Watch 
2007 Carpe Diem 
2008 La Vida 
2009 Thrill Me
         Spring Awakening Ernst
2011 Prince Puzzle 
2012 - 2013 Black Mary Poppins 
         Assassins 
2014 Harold and Maude
2015 19 and 80
2018 Shinheung Military Academy


ZDROJ: dramafever.com
FOTO: takoyakineko.tumblr.com

Anketa

Z jaké další asijské země, kromě Jižní Koreje, posloucháte hudbu nejčastěji?

Taiwan
0,6%
Čína
49,4%
Japonsko
37,9%
Vietnam
5,2%
Thajsko
2,6%
Filipíny
0,4%
Indie
0,4%
Singapur
0,4%
Mongolsko
0,6%
Jiná
2,6%
Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9