Jung Suk Won

Autor Eunka, 04.05.2013
Aktivní 2008 - současnost
www.c-jes.com/ko/artist/a...
twitter.com/sukwon7123
Jméno: Jung Suk Won 정석원 
Povolání: Model a herec
Datum narození: 16. května 1985
Místo narození: Incheon, Jižní Korea
Výška: 185 cm
Váha: 75 kg
Znamení: Býk
Krevní skupina: B
Rodina: Manželka Baek Ji Young a dcera


Narodil se v Incheonu a navštěvoval tam sportovní vysokou školu. Má starší sestru a mladšího bratra. Vždy se zajímal o sport, ale nakonec skončil u modelingu a herectví. Jako herec debutoval v roce 2008 v seriálu Beautiful Days

Během let hrál v mnoha filmech a seriálech. Z těch známějších můžeme jmenovat například The World That They Live InMidas, Dr. Champ. V posledních letech okouzlil především v seriálech Rooftop Prince a Haeundae Lovers. Také se krátce objevil v Iris 2



Kromě herectví je také vyhledávaným modelem. Fotil pro známé časopisy jako Cosmopolitan či Esquire. Působil také v několika zábavních show. Od roku 2011 chodil s populární zpěvačkou Baek Ji Young. Pár měl svatbu 2. června 2013. Mimo jiné vyšlo najevo, že spolu čekají prvního potomka, bohužel však zpěvačka krátce po svatbě potratila. 

V létě 2013 točil film Battle of Yeonpyeong, ve kterém hraje vojáka a pro který musel tvrdě trénovat a vybudovat si svaly. Mezi jeho koníčky patří potápění, poslech hudby, nakupování a jízda na koni. Dne 22. května 2017 přivítali s manželkou na svět prvního potomka, dceru. V únoru 2018 byl zatčen a vyslýchán kvůli drogovému skandálu.


Filmografie:
Filmy: 
2008 Fate
         Public Enemy Returns
2010 The Divine Weapon
2011 The Beast
         Secrets, Objects
2012 R2B: Return to Base
2013 Battle of Yeonpyeong
2015 The Tiger
         The Long Way Home


TV Drama:
2008 Beautiful days
         Dae Wang Sejong
         Aquarius
         Working mom
         Fight
         The World That They Live In
2009 Shining Inheritance
         Created Destiny
2010 Dr. Champ
2011 White Christmas
         Midas
         Ojakgyo Brothers
2012 Rooftop Prince
         Haeundae Lovers
2013 Iris 2
2014 Mr. Baek


ZDROJ: dramafever.com
FOTO: esquire Korea
Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9