Yoo In Na

Autor Eunka, 04.03.2013
Aktivní 2009 - současnost
http://me2day.net/yginna
Jméno: Yoo In Na 유인나 
Povolání: Herečka
Datum narození: 5. června 1982
Výška: 165cm
Váha: 44kg
Znamení: Blíženci
Krevní skupina: B


Debutovala v roce 2009 v seriálu High Kick Through the Roof a poté následovalo několik vedlejších rolí. Za roli Im Ah Young v populárním seriálu Secret Garden (2010) si vysloužila cenu "Best New Drama Actress". Dále pak pracovala jako moderátorka pro pořad Night of TV Entertainment a to od 3. března 2011 do 4. června 2012. V současné době dělá DJ pro KBS Cool FM rádio show s názvem Let’s Crank Up the Volume.



Byla školená pro YG Entertainment a všichni doufali, že se stane zpěvačkou. Před svým hereckým debutem nazpívala vokály pro singl od Humming Urban Stereo a také účinkovala v OST k filmu My Black Mini Dress, ve kterém také hrála. Nakonec herectví zvítězilo nad zpěvem.

Loni si zahrála v historickém fantasy seriálu Queen In Hyun's Man (2012), kde dostala hlavní ženskou roli. Při práci na tomto seriálu se seznámila s hercem Ji Hyun Woo a začali spolu chodit. Byla z toho docela prudká mediální aféra a agentury hvězd měly obavy z ponižujícího skandálu. Dne 18. června Yoo In Na veřejně přiznala, že s kolegou Ji Hyun Woo chodí a klepy pomalu utichly. Jenže pak šel její přítel do armády a po návratu, na jaře 2014, oba oznámili rozchod.



V únoru 2013 začala natáčet seriál KBS Lee Soon Shin is the Best, ve kterém si zahrála po boku mladé zpěvačky IU. Yoo In Na vystudovala Kyeong Won Jun Mun University, ráda zpívá, čte knihy a píše. Také fotí pro různé oděvní značky a známé časopisy.


Filmografie:
Film:

2010 The Fair Love 
2011 My Black Mini Dress 
2012 Love Fiction 
2013 Pure Couple
2014 Wedding Bible


TV Drama:
2009 High Kick Through the Roof 
2010 Secret Garden 
2011 The Greatest Love 
         Birdie Buddy
2012 Queen In Hyun's Man
2013 Lee Soon Shin is the Best
2014 The Man From the Stars 
         My Secret Hotel
2015 Secret Mesage
2016 One More Happy Ending
         Goblin
2019 Touch Your Heart


ZDROJ: en.wikipedia.org
FOTO: soompi.com,
 chipskjaa.wordpress.com
Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9