Mukai Osamu

Autor Eunka, 19.01.2013
Aktivní 2006 - současnost
www.horiagency.co.jp/web_...
Jméno: Mukai Osamu 向井理 
Povolání: herec
Datum narození: 7. února 1982
Místo narození: Yokohama, Kanagawa, Japonsko
Výška: 182 cm
Znamení: vodnář
Krevní skupina: 0
Rodina: starší bratr


Předtím, než se stal Mukai Osamu hercem, navštěvoval Meiji University. Studoval obor genetické inženýrství. V roce 2004 získal cenu "The best poster award" na mezinárodní zoologické conferenci. Od té doby si dal za cíl, že se bude věnovat moderní medicíně. Během studií se živil jako barman. Pracoval tak šest let.

Poté se dostal do časopisu Tokyo graffiti a bylo mu navrhnuto, aby zkusil herectví. Debutoval  v reklamě pro Minute Maid.

V lednu 2006 dostal maličkou roli v seriálu Byakuyakou. Hrál vlastně jen v jedné epizodě. Potom měl vždy jen nějaké drobné role, dokud se neobjevil Bambino!, seriál, ve kterém si zahrál roli kuchaře.
 


Pak se mu začalo dařit. Na začátku roku 2008 byl obsazen jako Mayama Takumi v populárním TV drama Hachimitsu to Clover. Také byl jedním z bratrů v seriálu Atashinchi no Danshi (2009).

V roce 2012 si vystřihl hlavní roli v seriálu Hungry a ta mu dokonale sedla, neboť i v soukromém životě rád vaří a dokonce vydal kuchařku. Nevyhýbaly se mu ani filmy. Nejznámější jsou asi Paradise Kiss (2011) Beck (2010). 

V létě 2009 se objevil na obálce časopisu anan, kde byl úplně nahý. Na svůj blog pak napsal, že to bylo jednodušší, než si myslel a že si užil při focení spoustu legrace.



Dne 22. dubna 2010 narazil do zaparkovaného auta a pár, který ve voze seděl, ho žaloval za poranění krku. Naštěstí neměl incident příliš velký vliv na jeho kariéru. I nadále byl hojně obsazovaný. S Aoi Miyazaki točil v roce 2013 film Yellow Elephant a v ten samý rok dostal i nabídku na seriál S - Saigo no Keikan.

Mukai Osamu umí kromě vaření hrát fotbal a také jako barman by se stále ještě schopně uživil. Mezi jeho koníčky patří sport a sledování filmů. Dne 20. listopadu 2014 bylo oznámeno, že si vezme za manželku herečku Kuninaka Ryoko, kterou poznal při natáčení seriálu Hungry. V prosinci zaregistrovali své manželství a 30. září 2015 oznámili, že se jim narodilo první dítě, chlapec.


Filmografie:
Film:

2007 Ore wa, Kimi no Tame ni Koso Shini ni Iku
2008 Gachi Boy
         Hanamizuki
2010 Beck
2011 Paradise Kiss
         We Can't Change The World But, We Wanna Build a School in Cambodia
2012 Girls For Keeps
         I Have To Buy New Shoes
2013 Yellow Elephant
2014 Onodera no Ototo, Onodera no Ane
         Otoko no Isshou


TV Drama:
2006 Byakuyakou (ep3)
         Regatta 
         Nodame Cantabile
2007 Noroi no Kanzashi
         Bambino!
         Abarenbo Mama
2008 Nodame Cantabile in Europe (SP)
         Hachimitsu to Clover
         Osen
         Seigi no Mikata
         Kiri no Hi Karafuto
         Mamasan Volley de Tsukamaete (SP)
         Scrap Teacher
2009 Mei-chan no Shitsuji
         Atashinchi no Danshi
         Futatsu no Spica
         Bocho Mania 09
2010 BUNGO Nihon Bungaku Cinema
         Gegege no Nyoubou
         Shinzanmono
         Hotaru no Hikari 2
2011 Gou Himetachi no Sengoku
2012 Hungry
         Summer rescue
         Taburakashi Daikou Joyuugyou Maki
2013 S - Saigo no Keikan
2014 The Eternal Zero
         Nobunaga Concerto


ZDROJ: generasia.com
FOTO: beyondhollywood.com,
 pelangidrama.net

Anketa

Z jaké další asijské země, kromě Jižní Koreje, posloucháte hudbu nejčastěji?

Taiwan
1,2%
Čína
47,5%
Japonsko
34,7%
Vietnam
5,2%
Thajsko
7,8%
Filipíny
0,5%
Indie
0,5%
Singapur
0,5%
Mongolsko
0,3%
Jiná
1,7%
Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9