Kim Bum

129 Odebírat

Jméno: Kim Bum 김범 
Pravé jméno: Kim Sang Bum  김상범 
Povolání: herec, model, zpěvák
Datum narození: 7. července 1989
Místo narození: Soul, Jižní Korea
Výška: 181 cm
Váha: 63 kg
Znamení: rak
Rodina: mladší sestra


Tento populární herec se narodil v Soulu a v dětství holdoval sportu. Na střední škole vynikal ve fotbalu, který ho pořád baví. Přesto, že ho sport zaměstnával, jeho známky zůstávaly výborné. Časem se začal zajímat o svět zábavy a zaujalo ho, jaký obdiv získávají umělci od svých fanoušků. Herectví ho začalo přitahovat. Pravidelně se účastnil konkurzů a bral herecké hodiny.

V roce 2006 vstoupil do programu KBS Survival Star Audition a to mu otevřelo cestu k úspěchu. Debutoval v seriálu MBC Rude woman a poté přijal nabídku v dalším TV drama Unstoppable high kick (2006 MBC). Tento seriál měl vysoká hodnocení, což mladému herci výrazně pomohlo v další kariéře.

NNNladší sestraMladší 

Pak přišla na řadu role v romantické komedii Hellcats (2008) a poté seriál, díky kterému si konečně získal vysněný obdiv fanoušků - Boys before flowers (KBS2 2009). Nehrál sice hlavní roli, ale jeho sympatický So Yi Jung si své ctitelky získal. Série se navíc stala tak populární, že Korejci začali používat termín, který se dá přeložit jako "Flower boys syndrom".

V roce 2010 získal hlavní mužskou roli v komediálním seriálu The woman who still wants to marry. Předvedl tam i své muzikální nadání. Mimo herectví se totiž věnuje i zpěvu. Vydal například album Home town (2012).



Dále jsme ho mohli vidět v TV drama Padam padam...the sound of his and her heartbeats, kde si zahrál anděla. Kvůli této roli musel zapracovat na svém těle a zhubnout jedenáct kilo. Ovšem tato oběť se vyplatila, neboť byl opravdu okouzlujícím andělem. V roce 2013 získal roli v seriálu That winter, The wind blows. A ukázal všem, že na to, aby byl úspěšný, nemusí ani hrát hlavního hrdinu.

Kim Bum je sice populární, ale stále se drží při zemi. Rád sleduje filmy, hraje fotbal a jeho oblíbená barva je černá. Kromě herectví a zpěvu se věnuje také modelingu. Na fotografiích vypadá přirozeně a svěže. Můžeme si být jisti, že ho čeká ještě řada pěkných rolí.



Při práci na historickém seriálu Goddess of Fire, Jung Yi (2013) se seznámil s herečkou Moon Geun Young, která hrála hlavní hrdinku a oba následně zveřejnili, že spolu chodí. Podnikli dokonce společnou cestu po Evropě a nevynechali ani Prahu. Bohužel jim jejich vztah nevydržel a v květnu 2014 oznámili rozchod. V roce 2016 byl obsazen do seriálu Mrs.Cop 2. V březnu 2018 vyšlo najevo, že chodí s herečkou Oh Yeon Seo. V únoru 2019 se však rozešli. Do armády narukoval 26. dubna téhož roku.


Filmografie:
Film:

2008 Hellcats
         Death bell
2009 Fly high
2013 Psychometry 
         Young Detective Dee: Rise of the Sea Dragon
2015 Lovers and Movies
         The Beloved
2018 Detective K: Secret of the Living Dead


TV Drama:
2006 Rude women
         Unstoppable high kick
2008 East of Eden
2009 Boys before flowers
         Dream
2010 The woman who still wants to marry
2012 Padam padam...the sound of his and her heartbeat
2013 That winter, the wind blows
         Goddess of Fire, Jung Yi
         The Micro Era of Love
2015 Hidden Identity
         Yip Man and Bruce Lee
2016 Mrs. Cop 2


Diskografie:
2009 Eve no sora/Ima ai ni Ikimasu
2012 Home Town


FOTO: forum.lowyat.net, vk.com

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9