Jeon So Nee

Autor Eunka, 24.07.2020
Aktivní 2015 - současnost
instagram.com/somewheregr...
Jméno: Jeon So Nee 전소니
Povolání: Herečka
Datum narození: 20. března 1991 
Výška: 163 Kg.
Váha: 44 Kg.
Znamení: Ryby


Jeon So Nee začínala s herectvím ve webových seriálech jako Deux Yeoza nebo Horror Delivery Service. Také hrála drobné roličky ve filmech. V roce 2016 s zahrála v hudebním videu How Do You Think od Cheeze.

V roce 2018 byla obsazena do filmu After My Death a seriálu Encounter. Nejvíc pozornosti jí však přinesla role mladé Ji Soo v seriálu When My Love Blooms (2020). Díky tomu ji obsadili i do snímku Soul Mate, což je předělávka čínského filmu z roku 2016.



Filmografie:
Film:

2020 Soul Mate
2019 Ghost Walk
2019 Jo Pil-Ho: The Dawning Rage 
2018 After My Death
2015 Untouchable Lawmen
2015 Perfect Proposal


TV Drama:
2020 When My Love Blooms 
2018 Encounter 
2016 Horror Delivery Service
2016 72 Seconds 3
2015 Deux Yeoza


FOTO: soompi.com

Anketa

Z jaké další asijské země, kromě Jižní Koreje, posloucháte hudbu nejčastěji?

Taiwan
1,2%
Čína
48%
Japonsko
34,6%
Vietnam
5,1%
Thajsko
7,6%
Filipíny
0,4%
Indie
0,5%
Singapur
0,4%
Mongolsko
0,3%
Jiná
1,8%
Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9