Lee Hak Joo

Autor Eunka, 01.07.2020
Aktivní 2015 - současnost
instagram.com/imcokecolor...
Jméno: Lee Hak Joo 이학주
Povolání: Herec, model
Datum narození: 9. ledna 1989 
Výška: 183 cm
Váha: 68 kg.
Znamení: Kozoroh
 
Lee Hak Joo se narodil v roce 1989 a vystudoval Univerzitu Hanyang. Jako herec oficiálně debutoval v roce 2015 v seriálu This is My Love a ve filmu The Shameless. Předtím však točil krátké filmy jako například Sweet Sorrow z roku 2012. Postupně se objevoval v mnoha seriálech jako Mr. Sunshine nebo Memories of the Alhambra. Také si v roce 2018 zahrál v thrilleru The Negotiation.

Proslavil se až rolí Park In Kyua v seriálu The World of the Married z roku 2020. Ten samý rok si zahrál návrháře po boku Jung Il Wooa v seriálu Sweet Munchies. Kromě herectví se věnuje i modelingu. Fotí pro známé časopisy jako Marie Claire.



Filmografie:
Film:

2015 The Shameless
2016 Insane
2017 Autumn Sonata
        Jane
2018 Golden Slumber
         Marionette
         The Negotiation
2019 Hit-and-Run Squad
         Watching


TV Drama:
2015 This is My Love
         Fake Family
         Oh My Ghost
2016 Disqualified Laughter
         Squad 38
2017 Super Family 2017
2018 Mr. Sunshine
         Dreamers
2019 Memories of the Alhambra
        Justice
        Be Melodramatic
2020 The World of the Married
         Sweet Munchies

FOTO: JTBC
Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9