Wi Ha Joon

Autor Eunka, 07.04.2020
Aktivní 2012 - současnost
instagram.com/wi__wi__wi/
Jméno: Wi Ha Joon 위하준 
Povolání: Herec a model
Datum narození: 5. srpna 1991
Místo narození: Wando, Jižní Korea
Výška: 180 cm
Váha: 68 kg
Znamení: Lev
Krevní skupina: B


Sympatický Wi Ha Joon se narodil v roce 1991 v Soan-myeon, okres Wando. Vystudoval Univerzitu Sungkyul, obor divadlo a film. Působil jako model a byl tváří pro McDonald's nebo Galaxy S8xKT. Jako herec debutoval v roce 2012 v krátkém snímku Peace in Them.

O tři roky později si zahrál ve filmech Coin Locker Girl a Bad Guys Always Die. Do popředí diváckého zájmu ho však dostal až horor Gonjiam: Haunted Asylum, natočený v roce 2018. Seriálové diváky si získal hlavně v seriálech Something in the Rain a Romance Is a Bonus Book, kde hrál usměvavého návrháře knižních obálek.



K jeho koníčkům patří cvičení, akrobacie a box. Rád poslouchá hudbu a čte knihy. V roce 2020 byl obsazen do snímku Midnight a do seriálu 18 Again


Filmografie:
Film:
2012 Peace in Them
2015 Coin Locker Girl
         Bad Guys Always Die
2016 Eclipse
2017 Anarchist from Colony
          The Chase
2018 Gonjiam: Haunted Asylum
2019 Girl Cops
2020 Midnight


TV Drama:
2016 Goodbye Mr. Black
2017 My Golden Life
2018 Something in the Rain
          Island Trio
          Matrimonial Chaos
2019 Romance Is a Bonus Book
2020 18 Again


FOTO: wowkeren.com

Anketa

Z jaké další asijské země, kromě Jižní Koreje, posloucháte hudbu nejčastěji?

Taiwan
1,2%
Čína
48%
Japonsko
34,5%
Vietnam
5,2%
Thajsko
7,7%
Filipíny
0,4%
Indie
0,5%
Singapur
0,4%
Mongolsko
0,3%
Jiná
1,8%
Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9