Seo Ji Hoon

Autor Eunka, 18.03.2020
Aktivní 2016 - současnost
instagram.com/jihux/
Jméno: Seo Ji Hoon 서지훈
Povolání: Herec
Datum narození: 25. dubna 1997
Místo narození: Daegu, Jižní Korea
Výška: 184 cm
Znamení: Býk


Narodil se v Daegu a jako herec debutoval v roce 2016 v seriálu Signal. Poté byl obsazen do webového dramatu Matching! Boys Archery. Za herecký výkon v seriálu The Legendary Shuttle byl velmi chválen a nominován na cenu KBS Drama Awards.

V roce hrál v seriálu School 2017 a v černé komediální sérii Prison Playbook. Také si zahrál po boku Moon Chae Won ve fantasy seriálu Tale of Fairy. První hlavní role se dočkal ve speciálu Drama Stage: Crumbling Friendship v roce 2019. O rok později byl obsazen do seriálů Meow, the Secret Boy a That Guy Is The Guy.



Vystudoval univerzitu KyungHee, obor divadlo a film. Je fanouškem Paula Kima a miluje  tonkatsu. Líbí se mu veselé a pozitivní dívky. Chce se stát hercem, který vyzkouší všechny druhy rolí. Má kočku.


Filmografie:
TV Drama:
2016 Signal
         Matching! Boys Archery
         The Legendary Shuttle
         Solomon's Perjury
2017 A Special Meal of the Weirdo 'Nara'
        School 2017
        Prison Playbook
2018 My First Love
         Misty
        Tale of Fairy
2019 Drama Stage – Crumbling Friendship
         Flower Crew: Joseon Marriage Agency
2020 Meow, the Secret Boy
         That Guy Is The Guy


FOTO: Sure Korea

Anketa

Z jaké další asijské země, kromě Jižní Koreje, posloucháte hudbu nejčastěji?

Taiwan
1,2%
Čína
48,9%
Japonsko
34,1%
Vietnam
4,9%
Thajsko
7,5%
Filipíny
0,3%
Indie
0,5%
Singapur
0,4%
Mongolsko
0,3%
Jiná
1,8%
Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9