Yoon Ye Joo

Autor Eunka, 18.03.2020
Aktivní 2014 - současnost
Jméno: Yoon Ye Joo 윤예주 
Povolání: Herečka, modelka
Datum narození: 23. dubna 1995
Výška: 159 cm
Váha: 50 kg


Yoon Ye Joo je korejská herečka a modelka, která debutovala v roce 2014 v seriálu Angel Eyes, kde si zahrála postavu Park Hye Joo. Kromě herectví se věnuje také modelingu, proto propagovala značky jako Innisfree nebo Everland. Patří pod agenturu Taxi Entertainment.

Narodila se ve znamení Býka a říká se o ní, že se trochu podobá herečce Nam Ji Hyun. V roce 2016 se objevila v klipu You Call it Romance zpěváka K. Willa. Ten samý rok si zahrála i v seriálu Cheese in the Trap. V roce 2020 byla obsazena do seriálu Meow: The Secret Boy, v něm si zahráli i L z Infinite a Shin Ye Eun.



Filmografie:
TV Drama:

2020 Meow: The Secret Boy
2017 Saimdang, Light's Diary 
2016 Cheese in the Trap 
2015 The Missing 
         Angry Mom
2014 Angel Eyes 


FOTO: drama.fandom.com
Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9