BLOO

Autor Xiunka, 22.11.2018
Alba Downtown Baby, BLOO In Wonderland, It‘s Not Love I‘m Just Drunk
Aktivní 2016 - současnost
 Korejské jméno: Kim Hyeunwoong (김현웅)
 Anglické jméno: Kim Daniel
 Stage jméno: BLOO
 Datum narození: 12. října 1994
 Label: MKIT RAIN
 Výška: 172 cm













- nafla a Loopy jej pozvali, aby se přidal k labelu MKIT RAIN, který založili
- člen americko-korejské hip-hop crew pojmenované 42 založené v LA. Dalšími členy jsou nafla, Yang Yang, Young West, Neil a the Forehead
- člen dua neonblue společně s niahnem
- jeho otec pochází z Filipín a matka z Japonska
- narodil se v Koreji a později se přestěhoval s rodinou do Los Angeles
- debutoval v roce 2016 s mixtape TONY
 

- má na tváři mateřské znaménko
- miluje nakupování a pálivé jídla
- chtěl by spolupracovat z Jennie z BLACKPINK
- má rád hip-hop starších generací jako Tupac, 50 Cent a Biggie
- přátelí se s Harin Lee, mladší sestrou CL

 

Diskografie

Mini alba
Downtown Baby (2017)
Bloo In Wonderland (2018)
It‘s Not Love I‘m Just Drunk (2019)

Mixtape
Tony (2016)

Singly
Drive Thru (2016)
Better (2017)
Hennessy (2017)
Drink Slow Henny (2018)
So Rude (싸가지) 2018
Take Me (데려가) 2018
boyfromthemoon (2019)

Spolupráce
NBA s nafla, Loopy (2019)
Businessmen s Owen (2020)

 
Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9