Jo Woo Ri

Autor Eunka, 19.09.2018
Aktivní 2011 - současnost
www.keyeast.co.kr/index/i...
instagram.com/j_ourly/
Jméno: Jo Woo Ri 조우리
Povolání: Herečka
Datum narození: 29. března 1992
Místo narození: Soul Jižní Korea
Výška: 163 cm
Váha: 42 kg
Znamení: Beran
Krevní skupina: A


Jo Woo Ri se narodila v roce 1992, má mladší sestru a vystudovala univerzitu Chung-Ang, obor divadlo a film. Jako herečka debutovala v roce 2011 v seriálu Real School. Později se objevila v úspěšných seriálech jako Medical Top Team, Modern FarmerDescendants of the Sun. Zaujala také jako Hyun Soo Ah v seriálu My ID is Gangnam Beauty.


V prosinci 2017 vyšlo najevo, že chodí s hercem Shin Hyun Sooem. Jejich vztah však příliš dlouho nevydržel, po čtyřech měsících se rozešli. 


Filmografie:
TV Drama:
2011 Real School
2012 The Brightest Moment in Life
         Can Love Become Money
         Friendly Criminal
        Jeon Woo Chi
2013 Sirius
         Pure Love
         Medical Top Team
2014 Modern Farmer
2015 A Daughter Just Like You
2016 Descendants of the Sun
2017 Witch's Court
2018 Queen of Mystery 2
         Laughter in Waikiki
         My ID is Gangnam Beauty
2019 It’s Okay, You Won’t Die


FOTO: Keyeast Entertainment
Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9