Junoflo

Autor Xiunka, 05.07.2018
Alba Progression, Only Human, Statues
Aktivní 2015 - současnost
instagram.com/junoflo/

Stage jméno: Junoflo
Datum narození: 25.9.1992
Znamení: Váhy

Sam Juno Park, znám jako Junoflo, vyrůstal v Californii ve Spojených státech a v San Diegu navštěvoval univerzitu. Začínal jako fotograf hip-hopových koncertů v San Diegu. Poprvé na sebe více upozornil v roce 2016 v Show Me The Money 5. Později téhož roku podepsal smlouvu s hip-hopovým labelem Feel Ghood Music, který založil Tiger JK. O rok později se objevil v Show Me The Money 6, kde se probojoval do semifinále.

V lednu 2019 se stal prvním korejským umělcem, který vystoupil během poločasu v utkání NBA. V dubnu bylo oznámeno, že opouští Feel Ghood Music, aby se mohl zaměřit na svou tvorbu ve Spojených Státech.



Diskografie

Full album

Progression (2015)
Statues (2019)

Mini album
Only Human (2018)

Singl
Get Real (2015)
Flo (2016)
Fables (2016)
Deja Vu (2016)
Static (2017)
Grapevine (포도주) (2018)
La Familia (2018)
Autopilot (2018)
Statues (Remix) (2019)
Made Men (2019)
Acid Freestyle (2019)
Wide Awake (2019)
Vices (2019)
5eoul AM (2019)
Bonez (2020)
Distance (2020)

Spolupráce
Supernova s Curtis Cold
119 REMIX s různými umělci od GRAYe (2018)

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9