Lee Kuk Ju

Autor Eunka, 23.06.2018
Aktivní 2006 - současnost
instagram.com/gookju
Jméno: Lee Kuk Ju 이국주
Povolání: komička, herečka a moderátorka
Datum narození: 5. ledna 1986
Místo narození: Jižní Korea
Výška: 170 cm
Znamení: Kozoroh


Lee Kuk Ju je populární korejská komička, herečka, rozhlasová DJ a moderátorka, která sice není žádný drobeček, ale umí rozesmát publikum a za své tělo se nestydí. Umí si dělat legraci sama ze sebe a nebojí se výzev. 

Debutovala jako komička stanice MBC. Nejdříve podepsala smlouvu s CoKo Entertainment, ale později přešla pod společnost FNC. Objevila se v několika seriálech a ačkoli nešlo o velké role, ale spíše štěky, pobavila diváky. Více se vyřádila v populárních show Running Man nebo We Got Married, kde byla manželkou s rappera Sleepyho. Také má pravidelný rozhlasový pořad Lee Guk Ju's Youngstreet. Kromě toho účinkovala ve druhé řadě oblíbené show Roommate.



Kamarádí se se zpěvačkou Baek Ji Young. Dělá modelku pro kosmetickou značku ElishaCoy. Vytvořila i vlastní webové stránky s oblečením, protože ji už nebavilo pracně shánět oblečení v její velikosti po obchodech. Má velmi ráda čínského herce Darrena Wanga a spolu s A Pink si zatančila na píseň Mr. Chu.


Filmografie:

TV Drama
2011 Ugly Miss Young Ae
2014 After School: Lucky or Not
         Witch's Romance
         What Happens to My Family?
         Plus Nine Boys
2015 Dream Knight
2016 Click Your Heart


TV Show
2011 Comedy Big League
2014 Running Man
2014 Roommate
2015 Match Made In Heaven Returns
         One Night Study
         I Can See Your Voice
         Running Man
2015 I Live Alone
2016 Vocal War: God's Voice
         Battle Trip
         Hit the Stage
2016 We Got Married 
         Secretly Greatly
2017 Battle Trip

FOTO: allkpop.com
Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9