Choi Ye Seul

Autor Eunka, 01.05.2018
Aktivní 2011 - současnost
twitter.com/yeseul0104
instagram.com/yeseul0104/
Jméno: Choi Ye Seul 최예슬
Povolání: Herečka, modelka
Datum narození: 04. ledna 1994
Znamení: Kozoroh
Výška: 165 cm
Krevní skupina: B
Rodina: Manžel G.O z MBLAQ

 
Choi Ye Seul je korejská herečka a modelka, která je známá i díky programům v rádiu a videím na YouTube. Patří pod agenturu Forest Entertainment. V roce 2014 si zahrála ve filmu Remarkable Woman, ale jinak hrála spíše v seriálech. Diváci ji tak mohli vidět třeba v dramatech Her Lovely Heels, Angry Mom a Mom.

V lednu 2018 zveřejnila, že je ve vztahu s G.O ze skupiny MBLAQ. Účinkovali spolu v rádiu a mají YouTube kanál, na kterém s fanoušky sdílí novinky i běžný život. Svou láskou se nikdy netajili. Vzali se 28. září 2019. Herečka také přiznala, že trpí zeleným zákalem. 
 


Filmografie:
Film:

2014 Remarkable Woman


TV Drama:
2013 That Winter, the Wind Blows
2014 Cheo Yong
         Her Lovely Heels
         Flirty Boy and Girl
2015 Angry Mom
2016 Mom


FOTO: instagram.com/yeseul0104/

Anketa

Z jaké další asijské země, kromě Jižní Koreje, posloucháte hudbu nejčastěji?

Taiwan
1,2%
Čína
47,6%
Japonsko
34,6%
Vietnam
5,2%
Thajsko
7,8%
Filipíny
0,5%
Indie
0,5%
Singapur
0,5%
Mongolsko
0,3%
Jiná
1,7%
Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9