Love Like the Falling Petals: Zamiloval se do dívky, která vlivem nemoci stárne desetkrát rychleji. Neopadá jejich láska jako třešňové květy?

Eva Lenská
Film / TV
Foto: Netflix

Láska někdy může odkvést a opadat rychle jako květy třešní. Stane se tak i v japonském filmu Love Like the Falling Petals, který již brzy uvidíme na Netflixu? Dojemný příběh o páru bojujícím se vzácnou nemocí potěší především milovníky romancí.

Japonský film Love Like the Falling Petals (Sakura no Yona Boku no Koibito) vznikl na motivy románu My Lover, Like Cherry Blossoms, jenž napsal Keisuke Uyama, který se spolu s Tomoko Yoshidou podílel i na scénáři k filmu.

Režii si vzal na starost režisér Yoshihiro Fukagawa a o produkci se postarala společnost Toho Studios. Snímek má 128 minut a natáčel se přímo v Tokiu.

Nadějný fotograf Haruto Asakura (Kento Nakajima), který se téměř vzdal svého snu, se zamiluje do energické kadeřnice Misaki Ariake (Honoka Matsumoto) a pozve ji na rande. Když sleduje, jak Misaki usilovně pracuje, aby dosáhla svých snů, inspiruje ho to k návratu k fotografování.

Zpočátku vše vypadá dokonale, ale pak zasáhne krutý osud. Mladé lásce hrozí rychlý konec, protože Misaki diagnostikovali vzácnou nemoc, kvůli které stárne desetkrát rychleji než běžní lidé. Co taková hrozná zpráva udělá s právě rozkvétajícími city? Přetrvá láska Haruta a Misaki navěky nebo rychle opadá jako třešňové květy?

Odpovědi se dočkáte už 24. března na Netflixu.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.