PENOMECO

Autor Xiunka, 04.03.2018
Alba Garden
Aktivní 2014 - současnost
instagram.com/penomadeinc...
soundcloud.com/penomeco
Stage jméno: PENOMECO
Datum narození: 7.10.1992
Znamení: Váhy

Jung Dong Wook, který je znám pod svým stage jménem PENOMECO, je jihokorejským rapperem a skladatelem. Hudebně aktivní je od roku 2014. Své první mini album Garden vydal v prosinci 2018. Je členem slavné FANXY CHILD crew, kde kromě něj působí ZICO, DEAN, CRUSH, Millic a Stay Tuned. Jako crew jsou hudebně aktivní od roku 2017. PENOMECO nyní působí pod labelem Millin Market.

Pár informací
Má starší sestru.
Studoval v Japonsku na stejné škole jako ZICO, kde se s ním seznámil a od té doby jsou nejlepšími přáteli.
Hudbu začal psát v druhém roce střední školy.
Nemá rád pití alkoholu.
Oblíbený film je Forrest Gump.
Sledovat jsme jej mohli v pořadech Show Me The Money 6 a Breakers.
Popisuje se jako plachého chlapce, který chce být sexy.
Má několik tetování.



Diskografie

Společné album
Odd s ELO (2019)

Mini album
Garden (2018)

Singly
Right There (2014)
23 (2014)
Ma Fam (2016)
For You (2016)
Film (2017)
Hunnit (2017)
L.I.E (2018)
Good Morning (2018)
Coco Bottle(2018)
Movie (영화 한 편 찍자) (2019)
Tempo (2019)
If. (2019)

Spolupráce
Fresh Up se San E, Microdot, Kebee (2017)
119 Remix s různými umělci (2018)
Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9