DPR Live

Autor Xiunka, 29.01.2018
Alba Coming To You Live, Her, Is Anybody Out There?
Aktivní 2017 - současnost
dreamperfectregime.com
youtube.com/dreamperfectr...
facebook.com/DPRLIVE
twitter.com/_dprlive
instagram.com/dprlive
soundcloud.com/dreamperfe...
Stage jméno: DPR Live
Datum narození: 1.1.1993
Výška: 169 cm
Znamení: Kozoroh

Hong Da Bin, který pod stage jménem vystupuje jako DPR Live, je jihokorejským zpěvákem a rapperem. DRR je zkratkou pro Dream Perfect Regime, což je pojmenování labelu, který založil Christian Yu (DPR IAN). Jako sólista oficiálně debutoval v roce 2017 prostřednictvím mini alba Coming To You Live.

Pár informací
- Když mu bylo pět, přestěhoval se s rodinou do Guamu, kde žil třináct let. Polovinu svého života strávil v Guanu a polovinu v Jižní Koreji.
- Hovoří plynně korejsky a anglicky.
- Je znám jako Jelly Man.
- Je bývalým členem taneční skupiny NEWE$T CREW.
- S Baromem (členem bývalé skupiny C-CLOWN) byl součástí Kill.U.Strate.
- Považuje DPR za svou rodinu.
- Povinnou vojenskou službu má už za sebou.
- Na čele má jizvu.
- Je pravák.
- Má rád vysoké dívky.


 
Diskografie

Studiové alba
Is Anybody Out There? (2020)

Mini alba
Coming To You Live (2017)
Her (2017)

Singly
Know Me (2017)
Please (2017)
Jasmine (2017)
Action! (2018)
Playlist (2018)

Spolupráce
Gravity s DPR Cream (2019)
 
 
 
 
Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9