Kim Hyun Soo

Autor AsianStyle, 14.05.2017
Aktivní 2010 - současnost
facebook.com/hodunu/ (FB ...
Jméno: Kim Hyun-Soo
Hangul: 김현수
Narozená: červen 23, 2000, Jižní Korea

Kim hyun Soo je jihokorejská herečka. Často hraje role "mladších verzí" hlavních hrdinů v různých seriálech, jako například Bridal Mask a My Love from the Star. Její první hlavní rolí je Ko Seo Yeon v seriálu Solomon´s Perjury. 
Před tím, než se stala herečkou, debutovala jako dětská modelka. Její první rolí ve filmu bylo účinkování v The Crucible (2011), kde hrála hluchou studentku, která byla zneužívána. Za tuto roli byla nominována na cenu "Nejlepší herečka ve vedlejší roli ve 49. ročníku cen Grand Bell Awards. Potí se přesunula do televizních rolí. V roce 2016 si zahrála po boku herečky Kim Hye-soo ve filmu Familyhood jako středoškolská studentka, která otěhotní.
 

Seriály

Solomon's Perjury (JTBC, 2016)
Gunman in Joseon (KBS2, 2014)
You Who Came From the Stars (SBS, 2013)
Good Doctor (KBS2, 2013)
The King's Dream (KBS1, 2012)
Bridal Mask (KBS2, 2012)
High Kick 3: The Revenge of the Short Legged (MBC, 2011)
Live in Style (SBS, 2011)
Tree With Deep Roots (SBS, 2011)
49 Days (SBS, 2011)
 

Filmografie

Familyhood (2016)
The Treacherous (2015)
Murderer (2014)
The Five (2013)
Horror Stories (2012)
The Crucible (2011)
Harmony (2011)
Try to Remember (2010)

Ocenění

2014 3rd APAN Star Awards
Best Child Actress (You Who Came From the Stars)

ZDROJ:
en.wikipedia.org/wiki/Kim_Hyun-soo_(actress)
facebook.com/hodunu/ (FB agentury)

Anketa

Hlasujte pro K-POP NOVINKY týdne. Dvě s nejvyšším počtem hlasů budou nasazeny do K-POP CHART SeeJay Radia:

1. MUSTB - I want U
18,2%
2. UK - What u want
18,2%
3. Neonpunch - Tic Toc
27,3%
4. Lovelyz - Lost n found
36,4%
Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9