Cha Ye Ryun

Autor Eunka, 27.04.2017
Aktivní 2005 - současnost
twitter.com/cha_yeryun
instagram.com/chayeryun/
Umělecké jméno: Cha Ye Ryun 차예련
Rodné jméno: Park Hyun Ho 박현호
Povolání: Herečka
Datum narození: 16. července 1985
Místo narození: Soul, Jižní Korea
Výška: 172 cm
Váha: 48 kg
Znamení: Cancer
Krevní skupina: AB
 

Sympatická herečka se narodila 16. července 1985 jako Park Hyun Ho a vystudovala střední školu Sangmyung. S herectvím začala v roce 2005, když ji obsadili do hororu s názvem Voice. O rok později ji čekala černá komedie A Bloody Aria a pak v roce 2007 seriál Bad Love.

Diváky zaujala i ve filmech Do Re Mi Fa So La Ti Do (2008), kde si zahrála po boku populárního Jang Geun Suka a v My Black Mini Dress (2011), v němž ztvárnila jednu z hlavních hrdinek, Soo Jin. Hlavní role ve filmu se však dočkala až v roce 2014 díky romantické komedii The Actress Is Too Much.



Seriálům se také nevyhýbala a diváci si ji mohou pamatovat například z dramat Working Mom (za výkon v tomto seriálu dostala cenu), Dr. Champ nebo My Lovely Girl. V roce 2015 se díky seriálu Glamorous Temptation poznala s hercem Joo Sang Wookem, se kterým začala chodit. Pár svůj vztah zveřejnil v březnu 2016. Vzali se 25. května 2017. Dne 30. července 2018 se jim narodila krásná a zdravá dcera.

Cha Ye Ryun je buddhistka, má ráda golf, lyžování a jízdu na koni. Ráda nakupuje na tradičních trzích a kromě herectví se objevila i v několika videoklipech a fotí pro známé časopisy. Podílela se také na OST k filmu My Black Mini Dress.


Filmografie:
Film:

2005 Voice    
2006 A Bloody Aria    
2007 Muoi: The Legend of a Portrait    
2008 Do Re Mi Fa So La Ti Do    
2009 Where Are You    
2011 My Black Mini Dress    
         Sector 7 
2014 The Plan Man
         The Actress Is Too Much    
         The Tenor - Lirico Spinto    
2015 The Chosen: Forbidden Cave    
         Twin Spirit


TV Drama:
2007 Bad Love    
2008 Working Mom    
         Star's Lover    
2009 Style    
         Invincible Lee Pyung Kang    
2010 Dr. Champ    
2011 Royal Family    
2013 Golden Rainbow    
2014 My Lovely Girl    
2015 Glamorous Temptation
2019 Perfume


FOTO: kamagazinelovers.com

Anketa

Z jaké další asijské země, kromě Jižní Koreje, posloucháte hudbu nejčastěji?

Taiwan
0,6%
Čína
49,5%
Japonsko
37%
Vietnam
4,8%
Thajsko
4,2%
Filipíny
0,5%
Indie
0,5%
Singapur
0,5%
Mongolsko
0,5%
Jiná
2%
Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9