Kang Ji Sub

Umělecké jméno: Kang Ji Sub 강지섭
Rodné jméno: Kim Youn Sub 김영섭
Povolání: Herec
Datum narození: 6. února 1981
Místo narození: Busan, Jižní Korea
Výška: 188 cm
Váha: 81 kg
Znamení: Vodnář


Kang Ji Sub debutoval jako herec v roce 2005 v seriálu Dear Heaven. Obvykle hraje spíše v korejských telenovelách, které mají přes 100 dílů, ale najdou se i výjimky, mezi které patří například dramata The EmpressMan from the Equator a Shopping King Louie, v němž ztvárnil sympatického policistu Nam Joon Hyuka.

Na poli filmu debutoval v roce 2014 v thrilleru The Plan po boku Shin Eun Kyung a Oh In Hye. Kromě toho se objevil v několika zábavních show, mezi které patří Law of The Jungle nebo Cool Kiz on The Block.



Za roli Woo Hyuka v seriálu Common Single obdržel cenu Nová hvězda. Ve volném čase sleduje filmy a miluje sport. Nejraději se věnuje golfu, plavání a posilování. Ovládá judo. 


Filmografie:
Film:

2014 The Plan


TV Drama:
2005 Dear Heaven
2006 Common Single    
2007 Salt Doll    
         A Happy Woman
2008 Women of the Sun    
2009 Two Wives    
2010 A Good Day for the Wind to Blow    
2011 The Duo
         The Empress    
          Bolder By the Day    
2012 Man from the Equator    
2013 Two Women's Room    
2014 Wife Scandal - The Wind Rises    
          Wild Chives and Soy Bean Soup: 12 Years Reunion    
2015 The Bird That Sheds No Tears
2016 Shopping King Louie


FOTO: wikipedia. org

Anketa

Z jaké další asijské země, kromě Jižní Koreje, posloucháte hudbu nejčastěji?

Taiwan
0,6%
Čína
49,4%
Japonsko
37,9%
Vietnam
5,2%
Thajsko
2,6%
Filipíny
0,4%
Indie
0,4%
Singapur
0,4%
Mongolsko
0,6%
Jiná
2,6%
Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9