Lee Sang Woo, Hyejeong ze skupiny AOA a Myung Se Bin se v mysteriózním thrilleru vydají do stejného hotelu

Eva Lenská
Film / TV
Foto: soompi.com

Pokud máte rádi mysteriózní thrillery, můžete se těšit na další z nich. Bude se jmenovat The Hotel a kromě napětí slibuje i slibné obsazení.

V připravovaném thrilleru The Hotel si zahrají Lee Sang Woo, Hyejeong ze skupiny AOA, Myung Se Bin, Kwon Hyuk, Lee Do Yun a Yoo Da Mi.

Jak už bylo řečeno, půjde o mysteriózní thriller o skupině lidí, kteří se sejdou v jednom hotelu, a každý má svůj vlastní důvod, proč tam je.

Lee Sang Woo byl obsazen do role pana Yoona, tajemného generálního ředitele hotelu. Pro sympatického herce je to také návrat na filmové plátno po dlouhých 13 letech.

Hyejeong získala roli Ho Eun, podezřívavé ženy, která navštívila hotel, aby se zdokonalila v psaní. Myung Se Bin si naopak vychutná roli Lee Jung Eun, ženy, která si přichází do hotelu odpočinout poté, co se dozvěděla o nevěře svého manžela. Je také odhodlaná za každou cenu vychovat ze své dcery skvělou baletku.

Kwon Hyuk ztvární Seung Hoona, muže, který přichází do hotelu hledat bývalého přítele, jenž utekl se všemi úsporami. Dceru Lee Jung Eun, která se jmenuje Na Mi, si zahraje Lee Do Yun. Mi Na dělá balet kvůli své matce, ale jinak ho ze srdce nenávidí. Yoo Da Mi byla obsazena do role spořádané a schopné pomocné manažerky hotelu.

Film se začne natáčet 4. dubna a my se určitě máme na co těšit.

Zdroj: soompi.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.