Lee Se Young

Autor Eunka, 22.04.2016
Aktivní 1997 - současnost
www.praintpc.com
Jméno: Lee Se Young
Povolání: Herečka
Datum narození: 20. prosince 1992
Místo narození: Soul, Jižní Korea
Výška: 163 cm
Váha: 45 kg
Znamení: Střelec
Krevní skupina: 0
Rodina: Starší sestra


Lee Se Young začínala jako dětská herečka. Debutovala v seriálu The Brothers' River. Stala se známou díky filmům When I Turned Nine a Lovely Rivals, které natočila v roce 2004. Než dospěla, natočila nespočet seriálů a často hrála "dětské já" hlavních hrdinek. V dospělosti se proslavila zejména seriálem Adolescence Medley a filmem Hot Young Bloods.



Objevila se i v několika videoklipech, například Don't Touch My Girl od Boyfriend. V roce 2016 si po boku Lee Joona zahrála v upírském seriálu Vampire Detective. Vystudovala Sungshin Women’s University, obor mediální komunikace. Mezi její koníčky patří hlavně četba.


Filmografie:
Film:

2004 Dance with Solitude        
         When I Turned Nine        
         Lovely Rivals    
2005 My Lovely Week        
2007 The Wonder Years    
2012 All About My Wife        
         Grape Candy        
2013 Horror Stories 2    
2014 Hot Young Bloods
2018 Duck Town


TV Drama:
1997 The Brothers' River        
1998 The Path of the Great Dynasty    
         My Mother's Daughters        
1999 Did We Really Love?  
         Promise        
         Sunday Best "위험한 자장가"    
2000 MBC Best Theater "송이야 놀자"    
         Foolish Princes    
2001 I Want to See Your Face
2002 Present    Kim Da-hee    
         Robinson Crusoe in the Classroom
         My Love Patzzi        
         Kitchen Maid        
2003 Country Princess    
         Land of Wine    
         Drama City "Queen of Disco"    
         Merry Go Round    
         Dae Jang Geum    
2004 Beijing My Love    
2005 HDTV Literature "Sonaki"    
         Single Again    
         Sisters of the Sea    
2006 Unstoppable High Kick!    
2008 Elephant
2011 Yeongdeok Women's Wrestling Team
         Bachelor's Vegetable Store    
2012 The King's Dream    
          Missing You    
2013 Goddess of Marriage  
         Adolescence Medley    
         Haneuljae's Murder
2014 Trot Lovers    
2016 Vampire Detective
         How Are Your Bread
         The Gentlemen of Wolgyesu Tailor Shop
2017 The Best Hit
2018 A Korean Odyssey
2019 Masquerade
         Doctor Room


ZDROJ: en.wikipedia.org
FOTO: program.interest.me

Anketa

Z jaké další asijské země, kromě Jižní Koreje, posloucháte hudbu nejčastěji?

Taiwan
0%
Čína
32,1%
Japonsko
47,4%
Vietnam
6,4%
Thajsko
6,4%
Filipíny
0%
Indie
1,3%
Singapur
0%
Mongolsko
1,3%
Jiná
5,1%
Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9