Ryu Jun Yeol, IU a Park Jung Min si spolu zahrají v seriálu plném zrady a nelítostných emociálních soubojů

Eva Lenská
Film / TV
Foto: twitter.com/ondemandkorea

Už letos se můžeme těšit na seriál se zajímavým názvem Money Game, ještě zajímavějším námětem a velmi slibným obsazením. Bude ho točit režisér Han Jae Rim.

V připravovaném seriálu Money Game si kromě IU, Ryu Jun Yeola a Park Jung Mina zahrají také Park Hae Joon a Bae Sung Woo. Jak už jsme řekli, o režii se postará Han Jae Rim (The Face Reader).

Scénář vychází z webových komiksů Money Game a Pie Game, které má na svědomí Bae Jin Soo. První byl publikován v roce 2020 a druhý o rok později.

Seriál bude zachycovat události, které se odehrají, když se osm účastníků dostane do extrémních podmínek, kdy jsou odříznuti od společnosti. Účastníci opakovaně spolupracují a navzájem se zrazují, protože hra končí teprve tehdy, až někdo zemře.

Jelikož potřebují peníze, musí zůstat sto dní v objektu, který se skládá pouze z betonových zdí. Když to vydrží, budou si moci rozdělit 44,8 miliard wonů. Jenže z vítězné ceny je odečteno vše, co utratí za jídlo, vodu nebo elektřinu.

Drama bude produkovat Studio N, které již produkovalo seriály Sweet Home, Our Beloved Summer a Yumi’s Cells a zároveň vytvářelo videa pro Naver Webtoon a Magnum Nine.

Seriál bude mít 8 epizod a měl by se začít vysílat začátkem tohoto roku.

Zdroj: soompi.com, asianwiki.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.