Ji Soo

Autor Eunka, 14.11.2015
Aktivní 2009 - súčasnosť
instagram.com/actor_jisoo...
Prezývka: Ji Soo
Meno: Kim Ji Soo
Hangul: 김지수
Dátum narodenia: 30. marec 1993
Miesto narodenia: Južná Kórea
Výška: 186 cm
Pozícia: herec, model
 
Ji Soo je mladý, no talentovaný juhokórejský herec a model. Svoj herecký debut učinil v roku 2009, kedy si zahral v krátkych filmoch. Popularita sa mu začala zbierať počas vyselania drámy Angry Mom. Momentálne patrí k mladým hercom, ktorí sa stávajú viac a viac populárnejší a to hlavne vďaka dráme Cheer Up!, Page Turner alebo aj Scarlet Heart: Ryeo a Strong Woman Do Bong-Soon. 



Filmografie:
Film:

2016 One Way Trip 
2014 Han Gong Ju
2014 Seoul Mates
2014 Adult
2010 Boy in Pain
2007 Beastie Boys

TV Drama:
2019 Because It’s My First Love
2018 Ping Pong Ball
2017 Bad Guys 2
2017 Strong Woman Do Bong-Soon 
2016 Weightlifting Fairy Kim Bok Joo 
2016 Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo 
2016 Fantastic
2016 Doctors
2016 Page Turner
2015 Cheer Up!
2015 Angry Mom 
2012 To The Beautiful You


ZDROJ: asianwiki.com
FOTO: kmagazinelovers.tumblr.com
Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9