Yoo In Young

Autor Eunka, 14.05.2015
Aktivní 2004 - současnost
www.willent.co.kr/#conten...
Umělecké jméno: Yoo In Young 유인영
Rodné jméno: Yoo Hyo Min 유효민
Povolání: Modelka a herečka
Datum narození: 5. ledna 1984
Místo narození: Soul, Jižní Korea
Výška: 172 cm
Váha: 50 kg
Znamení: Kozoroh
Krevní skupina: A
Rodina: Dvě sestry a jeden bratr


Začínala jako modelka a také točila televizní reklamy. Objevila se například v reklamě na LG Telecom. V roce 2004 pak debutovala jako herečka ve filmu Spy Girl. Poté následovaly seriály Oh! Sarah, Loveholic a Snow Queen. Jak sama uvedla v jednom rozhovoru, většinou hrála bohaté, zlé holky a to se jí brzy zajídalo. Měla pocit, že stojí pořád na místě.

Svoje místo v zábavním průmyslu a cestu ke slávě si musela tvrdě vybojovat. Pomohly jí k tomu role v seriálech A Man Called Good a Dummy Mommy, za který dokonce obdržela cenu. Diváky zejména oslovila v historických seriálech, jako třeba v Empress Ki. Také jako zákeřná, svůdná a místy politováníhodná Mi Ryeong v The Three Musketeers byla úžasná a velmi přesvědčivá. 



Yoo In Young se velmi zajímá o módu a dbá na své oblečení a vzhled. Proto v roce 2013 získala cenu "Fashionista" na Asia Model Awards. Kromě toho miluje sport, hlavně baseball. Také jezdí na kolečkových bruslích a cvičí. Ve volném čase sleduje filmy. Ví se o ní, že je katolička a že vystudovala Chung-Ang University. Je také první korejskou herečkou, která se stala tváří značky Elizabeth Arden.

V roce 2014 se objevila v populární show Running Man a za svou dosavadní kariéru hrála i v několika videoklipech známých hvězd a skupin. Mohli jste ji vidět například v MV Lalala od skupiny SG Wannabe nebo v Deep Black od M to M.


Filmografie:
Film:

2004 Spy Girl        
2006 Les Formidables        
2008 Crazy Waiting        
         Like Father, Like Son        
2010 Remember When
2011 A Piano On the Sea    Eun-soo    
2012 Rain and Rain        
2013 Queen of the Night        
2014 Veteran
2015 Female Teacher


TV Drama: 
2005 Oh! Sarah
         Loveholic    
2006 The Snow Queen    
2007 Cho Yong-pil in Our Memories
         Likeable or Not    
2008 My Precious You    
2010 A Man Called God    
2011 Perfect Spy
         You're Here, You're Here, You're Really Here    
2012 Dummy Mommy    
         My Husband Got a Family    
2013 Ad Genius Lee Tae-baek    
         Wonderful Mama    
The Memory in My Old Wallet
       The Strange Cohabitation
       Empress Ki    
       My Love from the Star    
2014 The Three Musketeers    
         4teen    
2015 Mask
         Oh My Venus
2016 Goodbye, Mr. Black
2018 Let’s Look at the Sunset Holding Hands
2019 Good Casting


FOTO: forums2.popcornfor2.com
Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9