Kim Dong Wook a Jin Ki Joo budou v seriálu You, Whom I Met By Chance cestovat časem

Eva Lenská
Film / TV
Foto: soompi.com

Dne 24. května bylo potvrzeno, že si Kim Dong Wook a Jin Ki Joo zahrají v seriálu televize KBS2 You, Whom I Met By Chance. Můžeme se těšit na cestování časem.

Připravovaný seriál You, Whom I Met By Chance vypráví tajemný příběh, který se odehraje, když muž, který cestuje do minulosti, aby zjistil pravdu o sérii vražd, potká ženu, která cestuje časem, aby zabránila svatbě svých rodičů. Uprostřed své podivné a krásné cesty časem oba uvíznou v roce 1987.

Kim Dong Wook si ztvární vyrovnaného a přímého Yoon Hae Joona. Poté, co nastoupil do vysílací společnosti jako reportér místních zpráv, se stal nejmladším moderátorem víkendových zpráv v 9 hodin. Kromě toho, že mu to rychle myslí, má také pohledný vzhled, velkou fyzickou sílu a vřelé srdce.

Jin Ki Joo se zhostí role Baek Yoon Young, obyčejné městské dívky této generace, která poslušně pracuje pro své nadřízené. Zatímco si Baek Yoon Young vybíjí svůj pracovní stres na své matce, náhle zažije něco nečekaného a začne žít jiný život, přičemž lituje všeho, co se stalo v minulosti.

Seriál bude režírovat Kang Soo Yeon a o scénář se postará Baek So Yeon. Premiéry se dočkáme ve druhé polovině tohoto roku.

Zdroj: soompi.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.