Jung Gyu Woon

Autor Eunka, 27.01.2015
Aktivní 2004 - současnost
www.fantagio.kr/main/main...
twitter.com/gyun628
Jméno: Jung Gyeo Woon 정겨운
Povolání: Herec
Datum narození: 28. června 1982
Výška: 183 cm
Váha: 75 kg
Krevní skupina: 0
Znamení: Panna


Debutoval v mobilním seriálu Five Stars v roce 2004. V roce 2006 se objevil ve filmu Time. Diváky však oslovil až svým výkonem v seriálu La Dolce Vita. Ten samý rok obdržel též ocenění za výkon v dramatu Women of the Sun

Díky seriálům Again, My Love a Loving You a Thousand Times jeho popularita ještě vzrostla. I za Loving You a Thousand Times navíc dostal cenu. Toto drama je také zajímavé tím, že se stalo prvním korejským dramatem vysílaném Bulharsku. V letech 2010-2011 si konečně začal užívat luxus hlavních rolí. Ztvárnil například hlavního hrdinu v seriálu Romance Town.
 


Největší hodnocení kritiků mu přinesla role v dramatu History of a Salaryman. Také zaujal v seriálu God's Gift - 14 Days. V roce 2014 se oženil s bývalou modelkou, která se začala věnovat návrhářství, manželství však nevydrželo. Po dvou letech se rozvedli. 


Filmografie:
Film:

2006 Time    
2012 The Reflection 
          The Spies    
2014 The Legacy    
2015 The Cat Funeral


TV Drama:
2004 Five Stars        
2005 Biscuit Teacher and Star Candy    
2006 Dr. Kkang    
2007 Blissful Woman    
2008 Robber    
         La Dolce Vita    
         Women of the Sun    
2009 Again, My Love    
         Loving You a Thousand Times    
         Hometown Legends "The Grudge Island"    
2010 Dr. Champ    
2011 Sign    
         Romance Town    
2012 History of a Salaryman    
         Take Care of Us, Captain    
          Horse Doctor    
2013 Love in Memory        
         Wonderful Mama    
2014 God's Gift - 14 Days    
         Wife Scandal - The Wind Rises    
         Birth of a Beauty    
2015 Oh My Venus    
2017 You Are Too Much


FOTO: forums.soompi.com

Anketa

Z jaké další asijské země, kromě Jižní Koreje, posloucháte hudbu nejčastěji?

Taiwan
1,2%
Čína
48%
Japonsko
34,6%
Vietnam
5,1%
Thajsko
7,6%
Filipíny
0,4%
Indie
0,5%
Singapur
0,4%
Mongolsko
0,3%
Jiná
1,8%
Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9