Han Ga In

Autor Eunka, 11.12.2014
Aktivní 2002 - současnost
Jméno: Han Ga In 한가인
Rodné jméno: Kim Hyun Joo 김현주
Povolání: Herečka a modelka
Datum narození: 25. února 1982
Místo narození: Soul, Jižní Korea
Výška: 167 cm
Váha: 49 kg
Znamení: Vodnář
Krevní skupina: AB
Rodina: Manžel: Yeon Jung Hoon


Když se Han Ga In jako středoškolačka objevila v show TV quiz, kde rozmlouvala se studenty, vyhledali ji ve škole vlivní lidé ze zábavního průmyslu a nabídli jí práci. Ještě než začala s herectvím, debutovala v reklamě pro Asiana Airlines. Pak jí nabídli roli v seriálu Sunshine Hunting (2002). Hned v roce 2003 získala ocenění Nejlepší nová herečka za seriál Yellow Handkerchief.

Brzy se stala nejvyhledávanější hvězdou reklam. Jenže to pro ni nebylo až tak podstatné. Nechtěla zaujmout jen hezkou tvářičkou, ale hlavně svým herectvím. To však nebylo lehké. Natočila několik seriálů a úspěch nepřicházel. V roce 2007 ztvárnila roli "protivné čarodejnice" v seriálu Witch Yoo Hee. Nebyla ale spokojená se scénářem a veřejně ho zkritizovala. Pak si dala tříletou pauzu, během které se věnovala pouze reklamám.



Na obrazovky se vrátila v roce 2010 v dramatu Bad Guy. Nejlépe se jí však vedlo o dva roky později. Diváci si ji zamilovali díky seriálu Moon Embracing the Sun a kritikové chválili její výkon ve filmu Architecture 101

V současné době ji zastupuje agentura BH Entertainment, k níž přešla v prosinci 2012. O soukromém životě příliš nemluví. Svého manžela, herce Yeon Jung Hoona, poznala při natáčení seriálu Yellow Handkerchief a provdala se za něj 26. dubna 2005. Po devíti letech manželství otěhotněla, bohužel však na počátku těhotenství potratila. V listopadu 2015 oznámila, že je opět těhotná. V dubnu 2016 porodila zdravou dceru. V květnu 2019 se jí narodil syn.


Filmografie:
Film:

2004 Once Upon a Time in High School: The Spirit of Jeet Kune Do
2012 Architecture 101


TV Drama:
2002 Sunshine Hunting
2003 Yellow Handkerchief  
2004 Terms of Endearment  
2005 Super Rookie   
2006 Dr. Kkang   
2007 Witch Yoo Hee    
2010 Bad Guy  
2012 Moon Embracing the Sun
2018 Mistress


ZDROJ: en.wikipedia.org
FOTO: play.kapook.com
Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9