Chun Jung Myung

Autor Eunka, 28.11.2014
Aktivní 1997 - současnost
www.red-line.co.kr/sub/su...
Jméno: Chun Jung Myung 천정명 
Povolání: Herec a model
Datum narození: 29. listopadu 1980
Výška: 182 cm
Váha: 71 kg
Znamení: Střelec
Krevní skupina: AB


Narodil se v Soulu a původně studoval tělesnou výchovu na univerzitě Sang Ji. Nicméně poté, co se objevil v drobných epizodních roličkách, začal uvažovat o herecké dráze a zaměřil se na svůj profesní herecký růst. Také působil jako model.

Debutoval v seriálu School 2, kde si sice moc nezahrál, přesto byl díky němu obsazen do dalších dramat. V roce 2001 zaujal v populární sérii New Nonstop a o rok později ho čekal první film R U Ready?. Za zlom v kariéře považuje jednu z hlavních rolí v seriálu Fashion 70's.



V roce 2006 okouzlil diváky v populárním seriálu What's Up Fox?, ve kterém jako lehkomyslný mladík stráví noc se starší reportérkou časopisu o sexu. Také získal hlavní roli ve filmu Hansel and Gretel a v roce 2014 posílil obsazení oblíbené show Real Men, kterou však v říjnu téhož roku opustil kvůli natáčení seriálu Heart to Heart.

Kromě herectví fotil i do známých časopisů a objevil se v několika hudebních videoklipech. Vyznáním je katolík a mezi jeho koníčky patří sledování filmů a řízení aut. Také rád sportuje a cvičí. 


Filmografie:
Film: 

2002 R U Ready?        
2003 Dance Begins    
2004 Twentidentity     
2005 The Aggressives        
2006 Les Formidables        
2007 Hansel and Gretel        
2011 Hindsight    
2013 Queen of the Night        
2014 O Sole Mio (hlas)
2016 Life Risking Romance 


TV Drama:
1999 School 2    
2000 Echo        
2001 New Nonstop    
         Open Drama Man & Woman "Pure Flower Cafe"    
         Third Coincidence
2002 MBC Best Theater "Han-ip's Woman"        
         Bad Girls    
         Honest Living    
2004 Beijing, My Love    
         Drama City "I Love H, He, Li..."    
2005 Fashion 70's    
2006 Goodbye Solo    
         What's Up Fox?    
2010 Cinderella's Sister        
2011 The Duo    
         Glory Jane    
         Qin Qing Bao Wei Zhan 
2014 Reset    
2015 Heart to Heart
2016 Master: God of Noodles 
2018 Romantic Comedy King


ZDROJ: dramafever.com
FOTO: widisiera.blogspot.com
Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9