Park Gun Hyung

Autor Eunka, 26.11.2014
Aktivní 2001 - současnost
www.namooactors.com/star/...
Jméno: Park Gun Hyung (박건형)
Povolání: Herec a zpěvák
Datum narození: 1. listopadu 1977
Výška: 183 cm
Váha: 73 kg
Znamení: Štír
Krevní skupina: 0


Než debutoval v televizi, působil od roku 2001 jako divadelní herec. Jeho prvním seriálem byl Miss Kim's Million Dollar Quest, ale všichni si ho spíše pamatují z komediálního dramatu I Do, I Do, kde ztvárnil postavu Jo Eun Sunga.

V roce 2005 hrál a tančil v romantickém tanečním filmu Innocent Steps, kde mu partnerkou byla Moon Geun Young. Když se podíváme na jeho filmografii, poznáme, že se aktivněji věnuje spíše muzikálům než filmům, i když to se může v budoucnu změnit.



V roce 2014 přijal nabídku, aby vstoupil do populární reality show Real Men, kde se stal ochráncem Henryho ze Super Junior-M. Také se již stihl oženit. Našel si o 11 let mladší přítelkyni, která nepatří mezi celebrity, a tu si vzal 20. října 2014.


Filmografie:
Film:

2004 DMZ
2005 Innocent Steps
2006 Mr. Wacky
         Riverbank Legends
2011 Smile Bus


TV Drama:
2004 Miss Kim's Million Dollar Quest
2007 When Spring Comes
2008 The Kingdom of the Winds 
2012 Syndrome
         I Do, I Do
2013 Goddess of Fire


Muzikály:
2001 The Play
         Singin' in the Rain
2002 The Rehearsal
2003 Saturday Night Fever
2004 Go Go Beach
2008 The New Musical Hamlet
         The Three Musketeers
2009 The Wedding Singer
2010 Mozart
2011 Zorro
2012 Hedwig
2013 December


FOTO: dramafever.com
Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9