Suda Masaki a Komatsu Nana, kteří si spolu zahráli v několika filmech, vstoupili do manželství

Eva Lenská
Ostatní
Foto: news.ji-qi.com

Suda Masaki a Komatsu Nana v pondělí prostřednictvím svých sociálních sítí a agentury oznámili, že jsou nyní manželé. Oba patří k oblíbeným japonským hercům a jejich sňatek si zaslouží velkou gratulaci.

Suda Masaki a Komatsu Nana v pondělí 15. listopadu překvapili fanoušky i veřejnost tím, že vstoupili do manželství. Ačkoli spolu již nějakou dobu žili ve společné domácnosti, málokdo věděl, že se chystají k oltáři.

Tito dva si spolu poprvé zahráli ve filmu Destruction Babies, který měl premiéru v roce 2016. Ve stejném roce Komatsu debutovala v Hollywoodu ve filmu Silence amerického režiséra Martina Scorseseho.

V roce 2020 ztvárnili hlavní role ve filmu Tapestry a právě toho roku veřejně přiznali, že spolu začali chodit. Jejich vzájemná láska a důvěra nakonec vyústila v manželství. Novomanželé krátce po svatbě uvedli, že děkují svým fanouškům za veškerou podporu, které se jim dostalo, a slíbili, že budou pokračovat v práci i po svatbě.

Kromě toho zveřejnili následující zprávu:

„Rádi bychom vám všem oznámili, že jsme se vzali. Dnešní den je pro nás velmi vítaným dnem a všem, kteří nás stále podporují, všem, kteří jsou nám věrní, a mnoha dalším lidem, moc děkujeme.

I když jsme ještě nedospělí, doufáme, že se nám podaří vytvořit šťastnou rodinu a zároveň jsme vděční za to, že jsme se setkali. Budeme se nadále věnovat práci a usilovat o vytvoření společné budoucnosti. Od našeho prvního setkání jsme přátelé, kteří si poskytují citovou podporu, a nyní jsme se stali rodinou.

Těšíme se, že budeme společně přemýšlet a posouvat se v našem společném životě kupředu! Bděte nad námi vřele jako nad manželi. Prosíme vás o trvalou podporu.“

Sugo Taisho, uměleckým jménem Suda Masaki, je japonský herec a zpěvák. Narodil se 21. února 1993. Jako herec debutoval v seriálu Kamen Rider. První cenu za herectví dostal v roce 2014. Jako zpěvák debutoval v roce 2017 singlem Mita Koto mo Nai Keshiki, který se umístil na 5. místě v žebříčku Oricon.

Komatsu Nana je japonská herečka a modelka, známá především díky rolím ve filmech The World of Kanako, The Black Devil and the White Prince a Sakura. Narodila se 16. února 1996 v Tokiu. V roce 2015 byla vybrána jako ambasadorka luxusní značky Chanel.

Zdroj: aniradioplus.com, tokyohive.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.