Lee Da Hee

Autor Eunka, 27.08.2014
Aktivní 2002 - současnost
www.managementkoo.com/bbs...
Jméno: Lee Da Hee 이다희 
Povolání: Herečka a modelka
Datum narození: 15. března 1985
Výška: 176 cm
Váha: 49 kg
Znamení: Ryby


Tato půvabná dáma původně začínala jako modelka. V roce 2002 se stala jednou z finalistek soutěže Super Elite Model a její zkušenosti s modelingem jsou znát zejména, když fotí pro časopisy nebo módní značky.

Když přesedlala na herectví, debutovala v seriálu Honest Living. Dost dlouho dostávala spíše menší roličky, ale postupně se vypracovávala a musela též překonat období, kdy si myslela, že na herectví nemá. Na hlavní roli čekala skutečně dlouho. Přišla až v roce 2014 se seriálem Big Man, a to hlavně díky tomu, že herečka zaujala v seriálech I Can Hear Your Voice a Secret Love.
 

Lee Da Hee se objevila i ve filmech Harmony a Black Heart a také si zahrála v hudebních videoklipech. Mohli jste ji třeba vidět v MV Missing You Today od Davichi. Kromě toho se podílela na zábavních show Happy Together (jako host) a Food Essay (jako moderátorka).

Studovala na Sejongské univerzitě, ráda zpívá a miluje muzikály. Věnuje se jazzovému tanci a hraje na piano. Prozradila, že by chtěla jít do show We Got Married s Lee Joonem, neboť je jejím ideálním typem muže.


FOTO: hqkpopgirls.tumblr.com


Filmografie:
Film:

2008 Black Heart
2010 Harmony
2015 May


TV Drama:
2002 Honest Living
2003 Thousand Years of Love
         Open Drama
2004 Into the Storm
2005 Sad Love Song
2007 Air City
         The Legend
2008 The Secret of Keu Keu Island
2010 Royal Family
2011 Birdie Buddy
2012 Welcome Rain to My Life
2013 I Can Hear Your Voice
         Secret Love
2014 Big Man
2015 Mrs. Cop
2018 Queen of Mystery 2
         The Beauty Inside   
2019 WWW

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9