Budou nevyřešená vražda a lži bránit lásce mezi Hwang Minhyunem a Kim So Hyun?

Michaela Pašková
Film / TV
Foto: soompi.com

Produkce tvN se postará o další mysteriózní romantický seriál, který nás připoutá k obrazovkám. O čem přesně bude? Zjistíte v našem článku.

Zhruba od půlky listopadu kolovaly na sociálních sítích zvěsti uvádějící, že Hwang Minhyun a Kim So Hyun ztvární hlavní role v připravovaném seriálu Useless Lies (doslovný název). Je to pravda? Ano, je!

Společnost PLEDIS Entertainment vydala krátké prohlášení, v němž uvedla: „Hwang Minhyun se jako Kim Do Ha objeví v novém seriálu Useless Lies.“

Useless Lies bude mysteriózním romantickým seriálem o ženě, která dokáže slyšet lži, a o podezřelém z vraždy, v jehož nevinu nikdo nevěří. Již dříve bylo potvrzeno, že Kim So Hyun se ujme role Mok Sol Hee, která díky své nadpřirozené schopnosti slyšet lži ztratila víru v ostatní lidi.

Hwang Minhyunova postava bude nejúspěšnějším hudebním producentem a skladatelem v celé Koreji. Poté, co byl v minulosti obviněn z vraždy, skrývá se před světem. Zamiluje se však do Mok So Hee, u které se zdá, že mu věří a navíc má schopnost vše prohlédnout. Začne zase toužit otevřít se světu.

Dle předběžného plánu by se měl seriál vysílat příští rok.

Zdroj: soompi.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.