The Glory: Na střední škole zažila brutální šikanu. Ďábelský plán jí pomůže srazit útočníky na kolena

Eva Lenská
Ostatní
Foto: Netflix

Krásná Song Hye Kyo, která obvykle hraje v romantických seriálech, touží po pomstě! V novém jihokorejském seriálu The Glory, jenž míří na Netflix, ztvární ženu, která již nechce být šikanovanou chudinkou. Vymyslí ďábelský plán a svým trýznitelům vrátí vše i s úroky.

Moon Dong Eun (Song Hye Kyo) už na střední škole snila o tom, že se stane architektkou. Její sen však vzal za své kvůli kruté šikaně, kterou musela projít. Její trýznitelé neznali slitování, a proto musela školu opustit.

Na minulost však nezapomněla. Trpělivě čekala, až přijde správný čas na pomstu. Rozhodla se, že potrestá nejen ty, co ji mučili, ale i ty, kteří přihlíželi, a nic neudělali.

Foto: Graphyoda/Netflix

Šikanovaná studentka se nakonec stala učitelkou. Osoba, která velela jejím trýznitelům, vstoupila do manželství a má dítě. Dítě, jehož třídní učitelkou se stala právě Moon Dong Eun. Plán pomsty uzrál! Nastal čas naplnit význam archaické právní zásady „oko za oko, zub za zub.“

Osmidílný seriál natočil režisér Ahn Gil Ho podle scénáře populární jihokorejské scenáristky Kim Eun Sook, která má na svědomí třeba seriál The King: Eternal Monarch. Dáma, která se obvykle zaměřuje především na romance, historii a melodramata, tentokrát zkusila napsat něco temného, krutého a mysteriózního.

Kromě Song Hye Kyo v seriálu uvidíme také Lee Do Hyuna, Lem Ji Yeon, Park Sung Hoona a Yum Hye Ran.

Seriál The Glory bude od 30. prosince dostupný na Netflixu.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.