Korea No. 1: Jihokorejci přicházejí s vtipnou reality show o tradicích a řemeslech

Eva Lenská
Film / TV
Foto: Netflix

Zejména fanoušci jihokorejských show a vtipálka Lee Kwang Sooa se mohou těšit na novou reality show Korea No. 1, která představí Jižní Koreu zase z jiné stránky. Produkce slibuje skvělou a originální zábavu.

Co můžeme čekat od trojice ve složení: populární herec a komik Lee Kwang Soo, oblíbený moderátor Yoo Jae Suk a profesionální volejbalistka Kim Yeon Koung? Všechno možné i nemožné, hodně legrace a rozhodně žádnou nudu. Tahle trojka vás bude bavit. Pánové a dáma nechodí pro vtípky daleko a panuje mezi nimi až sourozenecká chemie.

Všechny tři si budeme moci vychutnat v nové jihokorejské reality show s názvem Korea No. 1, která se zaměří na tradice a řemesla. Zmínění moderátoři budou navštěvovat talentované jihokorejské řemeslníky a seznamovat se s tradičními metodami, které používají. Jižní Koreu tak poznáme z mnoha stránek, neboť budou cestovat po celé zemi a nezapomenou ani na místní jídlo a kulturu.

Osmidílnou reality show má na svědomí režiérka a producentka Jung Hyo Min, která slíbila, že se diváci mohou těšit na opravdu štědrou porci smíchu, což ostatně dokazuje i vtipný trailer.

Zábavnou reality show To nejlepší z Koreje najdete na Netflixu 25. listopadu.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.