Hvězdy BL seriálu Blueming prozradili svůj první dojem ze sebe navzájem

Michaela Pašková
Film / TV
FOTO: NEW

Kang Eun Bin a Jo Hyuk Joon se v krátkém rozhovoru, který proběhl v první polovině letošního roku, rozpovídali o svých zkušenostech z konkurzu, rolích a prvních dojmech. My se teď společně podíváme na to, co řekli.

Přesně 31. března vstoupil na obrazovky očekávaný BL seriál Blueming, za kterým stojí Hwang Da Seul. Ano, přesně ta režisérka, která je podepsaná pod Where Your Eyes Linger a To My Star. Příběh založený na webtoonu Who Can Define Popularity? byl připraven získat srdce diváků, a to se mu také podařilo.

O čem je? Kdekoli se Siwon objeví, je oblíbený. V dětství byl ovšem škádlen svou mladší sestrou, která mu říkávala, že je škaredý. Vynaložil tedy velké úsilí, aby se stal pohledným, což se mu povedlo. Nyní, když je na vysoké škole, nepochybuje o tom, že bude nejmilovanější osobou v kampusu.

Má to ovšem jeden podstatný háček, kterým je Hyeong Daun. Je obdařen perfektním vzhledem, dostává samá Ačka, pochází z bohaté rodiny, a dokonce má dobrou osobnost. Siwon se tak může zlostí zbláznit.

Podle toho, co jsem slyšel, skončilo natáčení loni na jaře. Je to asi poprvé, co se po roce vidíte. Jaké máte pocity z toho, že se po tak dlouhé době opět vidíte?

Kang Eun Bin: Zůstali jsme v kontaktu. Občas jsme se setkali a probrali nedokončené části seriálu. Myslím, že před odvysíláním Blueming jsme spolu komunikovali více než obvykle. Když si povídáme, vybavujeme si vzpomínky, které jsme zapomněli.

Jo Hyuk Joon: Jsem na stejné lodi jako Eun Bin. Před rokem jsem veškerý svůj čas věnoval seriálu. Jak čas plynul, začal jsem si vybavovat věci, na které jsem zapomněl. Když jsem mluvil s Eun Binem, vzpomněl jsem si na všechno.

Režisérka Hwang Da Seul uvedla, že strávila hodně času výběrem herců. Co si z konkurzu pamatujete?

Kang Eun Bin: Na první konkurz jsem dorazil jako první a Hyuk Joon jako poslední. V některých ohledech osoba na začátku a na konci spolupracovala. V prvním kole jsem četl scénáře Siwona a Hyeong Dauna a ve druhém dalších postav. Ve třetím kole jsem četl scénář pouze Siwona a pracoval s ostatními herci.

Jo Hyuk Joon: Od prvního kola jsem se zúčastnil pouze konkurzu na roli Hyeong Dauna. S herci, kteří se ucházeli o jeho roli, jsem ve finálovém kole pročítal scénář a tehdy jsem poprvé potkal Eun Bina. Režisérka si asi myslela, že nám to spolu klape, a tak jsme si s ní po přečtení scénáře povídali.

Kang Eun Bin: Myslím si, že během čtení scénáře mezi námi hledala režisérka chemii. Ověřovala si také výškový rozdíl.

Jaký byl váš první dojem ze sebe navzájem?

Kang Eun Bin: Hyuk Joona jsem si všiml během konkurzu a připadal mi obrovský. Byl velmi statný jako Hyeong Daun.

Jo Hyuk Joon: Když jsem Eun Bina viděl poprvé, pomyslel jsem si, že je velmi vášnivým a průbojným hercem. Zarazilo mě, jak moc se podobal tomu, jaký byl Siwon ve scénáři.

Také mě zajímá první dojem z Blueming a postav.

Kang Eun Bin: Scéna na pláží byla námětem posledního čtení scénáře. Hyeong Daun v té scéně Siwonovi říká ‚Je mnohem víc lidí, kteří zápasí s problémy více než já. Neměl bych se trápit maličkostmi.‘ Jakmile jsem si přečetl další Siwonův řádek ve scénáři, věděl jsem, že chci v Bluming hrát a ztvárnit právě jeho.

Jo Hyuk Joon: V době konkurzu jsem ještě neměl celý scénář, takže jsem netušil, že Hyeong Daun před Siwonem něco skrývá. Ale na základě skutečnosti, že moc nemluví, a to ani o sobě, se zdá, že něco skrývá. S touto myšlenkou jsem šel na konkurz a poté, co jsem obdržel scénář, zjistil jsem, že jsem se v něm nemýlil. Hyeong Daun je osobou, která raději poslouchá, než mluví.

Jak už jsem zmínila v několika předešlých článcích, čeká nás druhá řada tohoto seriálu. Kromě toho, že v ní hlavní role ztvární stejní herci a režisérkou bude opět Hwang Da Seul, se toho moc neví.

Pokud vás zajímá, jaké korejské BL seriály, kterých je konkrétně 25, můžeme v blízké době očekávat, dozvíte se to v těchto článcích.

Část I: Připravte své nevinné duše, protože se na nás řítí 25 korejských BL seriálů!
Část II: Připravte své nevinné duše, protože se na nás řítí 25 korejských BL seriálů!

Zdroj: tapcomics.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.