Co má společného Minhyun se svou postavou z očekávaného seriálu Alchemy of Souls?

Michaela Pašková
Film / TV
Foto: 1st Look

Člen bývalých skupin NU’EST a WANNA ONE nafotil photo shoot pro magazín 1st Look. Mimo jiné předvedl svou zářivou pleť a řekl pár slov o seriálu, který režíroval chlapík stojící za oblíbeným kouskem What’s Wrong with Secretary Kim.

Mnozí z nás netrpělivě vyhlížejí datum 18. června, kdy konečně vstoupí na obrazovky seriál Alchemy of Souls z dílny tvN. Jednat se bude o romantický fantasy seriál odehrávající se ve fiktivním národě Daeho, zemi, která neexistuje v historii ani na mapách. Příběh bude sledovat hlavní postavy, jejichž osudy se zamotají díky magii, která mění lidské duše.

Minhyun se ujme role Seo Youla, geniálního potomka šlechtické rodiny Seo. Přestože je ve všech směrech bezchybný – od pohledného vzhledu až po brilantní mysl a působivé literární a bojové dovednosti – je příliš naivní, než aby byl realistický. Rovněž je beznadějný romantik, který chová čistou láskou k tajnůstkářské dívce.

Kromě Minhyuna se v seriálu objeví Jung So Min, Lee Jae Wook, Arin z Oh My Girl, Yoo In Soo (All of Us Are Dead), Shin Seung Ho, Yoo Joon Sang, Oh Na Ra a Jo Jae Yoon.

Na otázku, co má společného s Seo Youlem, Minhyun odpověděl, že jsou oba racionální a nedochází u nich moc k emocionálním výkyvům.

Svěřil se, že mu s herectvím v romantických seriálech pomohli jeho fanoušci. „Od svých fanoušků často slýchávám, že mě mají rádi. Jelikož je láska vzájemná, naučil jsem se ji vyjadřovat a oplácet stejně, jako jsem ji dostal. Od svých fanoušků jsem přijal tolik lásky, že ji teď umím i rozdávat. Myslím, že láska, kterou jsem si vyměnil s fanoušky, mi rozhodně pomohla s hraním romantických scén.“

Dále zmínil, že je důležité věřit v sám sebe. „Věřím si. Vždycky si myslím, že bych měl a to je důvodem, proč jsem mohl pracovat tak dlouhou dobu. Vždy se snažím být na sebe hrdý a důvěřovat si. Když čelím problémům, ve zvyku si říkám, že o nic nejde. Takhle si věřím.“

Produkční tým seriálu uvedl: „Minhyun při ztvárňování muže s čistým srdcem, který nemůže zapomenout na svou první lásku, rozbuší srdce diváků.“

Více se o seriálu dozvíte v tomto našem článku.

Těšíte se na Alchemy of Souls?

Zdroj: soompi.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.