Seriál The Sound of Magic nás zavede do světa magie a seznámí nás s kouzelníkem, který umí léčit zlomená srdce

Eva Lenská
Film / TV
Foto: Netflix

V novém jihokorejském fantasy seriálu The Sound of Magic se vydáme do zábavního parku, kde potkáme kouzelníka, jenž dokáže vyléčit zlomené srdce. Své slovo tu bude mít i hudba.

Šestidílný hudební fantasy seriál The Sound of Magic (Annarasumanara) natočil režisér Kim Sung Yoon podle webového komiksu, který začal vycházet v roce 2011. Do hlavní role obsadil oblíbeného herce Ji Chang Wooka, kterého jste již mohli vidět v seriálech Healer nebo Empress Ki.

Yoon Ah Yi (Choi Sung Eun) je studentkou střední školy, ale živí sebe a svou mladší sestru brigádami. Neví, kde jsou její rodiče. Její otec byl vyhnán z domova kvůli vymahačům dluhů a její matka pak odešla. I přes tyto potíže má ve škole vynikající prospěch. Je krásná a chce co nejdříve dospět, aby mohla nastoupit do zaměstnání.

Jako malá věřila na kouzla a chtěla se stát kouzelnicí. Když se v zábavním parku potká se sympatickým kouzelníkem (Ji Chang Wook), její život se zcela změní. Charismatický mladík ví, jak vyléčit zlomené srdce a pořádá kouzelnická představení pro lidi, kteří říkají, že věří v magii. Ač je dospělý, rád by zůstal věčným dítětem.

V seriálu si dále zahrají Hwang In Yeop, Nam Da Reum, Hong Seo Hee a Yoo Jae Myung.

Spolu s Netflixem budeme moci do světa kouzel zavítat 6. května.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.