Jang Dong Yoon a Nana si zahrají ve fantasy romanci o bytosti, která se zamiluje, když se postřelí svým vlastním šípem

Eva Lenská
Film / TV
Foto: soompi.com

Pokud máte rádi romantické fantasy příběhy, můžete se těšit na nový seriál My Man Is Cupid, ve kterém si zahrají mladý talentovaný herec Jang Dong Yoon a Nana, známá ze skupiny After School.

Připravovaný seriál My Man Is Cupid bude režírovat Nam Tae Jin (Lovers of the Red Sky) a o scénář se postará Heo Sung Hee (One More Happy Ending). Půjde o příběh čarovné bytosti, která se zamiluje poté, co ji postřelí její vlastní šíp.

Jang Dong Yoon ztvární Chun Sang Hyuka, zvláštní bytost, která uvízla na Zemi poté, co si před 500 lety spálila vlastní křídla. Ve snaze získat zpět svá ztracená křídla na sebe během svého pobytu na Zemi vzala 28 různých podob. Ledový Chun Sang Hyuk nedokáže zapomenout na svou první lásku a kolem svého srdce si postavil nedobytnou zeď, přes kterou se žádná žena nedostane. To se však změní, když se omylem postřelí vlastním šípem.

Nana si v seriálu zahraje Oh Baek Ryun, veterinární lékařku, která svou krásou plete hlavu mnoha mužům. Kdykoli se však s někým zaplete, skončí to akorát krizí, což ji nakonec vede k tomu, že se na randění úplně vykašle.

Producenti seriálu prozradili, že diváci se mohou těšit na fantasy romanci, která je založena na postavách, do nichž se mohou snadno bezhlavě zamilovat.

Premiéry se dočkáme někdy v tomto roce.

Zdroj: soompi.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.