Haru a Hayashi Kento se objeví v japonském seriálu, který bude natočen podle mangy od Aimoto Mizuho

Eva Lenská
Film / TV
Foto: TV Asahi

Haru a Hayashi Kento si zahrají v seriálu s názvem Itoshii Uso Yasahii Yami. Jde o seriálovou adaptaci stejnojmenné mangy. Ve hře bude láska i smrt.

Výše uvedení herci budou od ledna příštího roku hrát v pátečním seriálu s názvem Itoshii Uso Yasahii Yami, jenž bude vysílat TV Asahi. Scénář seriálu má na svědomí Ushio Kentaro (Shitamachi Rocket, Hanzawa Naoki).

Scénář bude napsán podle stejnojmenné mangy od Aimoto Mizuho, která od dubna 2020 vychází v bezplatné manga aplikaci Palcy od Kondanshy.

Na jaký příběh se můžeme těšit? Čtrnáct let po maturitě se šestice kamarádů sejde na třídním srazu. Dojde však k incidentu, při kterém začnou jeden po druhém umírat. Drama zobrazí temnotu, kterou tito jedinci v sobě mají, nesmírné lži, které byly vyřčeny, aby tuto temnotu skryly, a incidenty způsobené ideály lásky a nenávisti. Vývoj příběhu bude odlišný od původní mangy.

Herečka a zpěvačka Haru si zahraje hlavní hrdinku Imai Nozomi, začínající manga umělkyni. Na třídním srazu se znovu setká se svou první láskou. Vždycky si myslela, že jde o jednostrannou lásku, dokud ji Shuichi během srazu neosloví.

Hayashi Kento ztvární Nozominu první lásku Amemiya Shuichiho. Je to dokonalý muž, ale skrývá temné tajemství.

Haru a Hayashi spolu již dříve pracovali na filmu Chii-chan wa Yukyu no Muko (2007), dramatu ON Ijou Hanzai Sousakan (2016) a filmu Coffee ga Samenai Uchi ni (2018).

Seriál bude mít 10 epizod a začne se vysílat v lednu příštího roku.

Zdroj: tokyohive.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.