Ve School 2021 si budou čelit Kim Yohan z WEi a hvězda z You Make Me Dance

Michaela Pašková
Film / TV
Foto: KBS

Už příští týden vstoupí na obrazovky očekávaný seriál School 2021 z dílny KBS. Pokračování úspěšné série School nás opět zavede do prostředí střední školy.

Diváci budou moci sledovat příběhy středoškoláků, kteří místo toho, aby se jen připravovali na přijímačky na vysokou školu, jdou za svými sny.

Hlavních hrdinů bude hned několik. Gong Ki Joon (Kim Yohan z WEi) je pilným studentem, který současně přebíhá mezi studiem a prací. V minulosti byl velmi nadějným sportovcem, ale bohužel se po zranění jeho dlouholetý sen spojený s taekwondem rozplynul. Jung Young Joo je záhadným přestupujícím studentem, jehož minulost je spojena s Gong Ki Joonem. Ztvární ho Chu Young Woo, který debutoval prostřednictvím BL seriálu You Make Me Dance.

Jin Ji Won (Cho Yi Hyun), první láska Gong Ki Joona, je sebevědomou středoškolačkou, která se nebojí sdělit svůj názor, ačkoliv je v konfliktu se svou matkou ohledně vysoké školy. Jejím snem je totiž věnovat se tesařině. Kang Seo Young (Hwang Bo Reum Byeol) je nadanou studentkou, která se sama připravuje na přijímací zkoušky, protože chce vstoupit na jednu z pěti nejlepších univerzit v Koreji.

Foto: KBS

Lee Kang Hoon (Jun Suk Ho) je učitelem, který si cení rovnováhy mezi soukromým a pracovním životem. Přirozeně dozrává se svými studenty.

K seriálu byl zveřejněn oficiální plakát s titulkem, na kterém stojí: „Jsme příliš výjimeční na to, abyste nás jen tak míjeli, aniž byste nás poznali.“

„Přestože se děj seriálu odehrává na střední odborné škole, plánujeme ukázat, že se starosti postav příliš neliší od obav běžných osmnáctiletých studentů,“ uvedl produkční štáb seriálu a dodal: „Navzdory tomu, že osmnáctiletí Gong Ki Joon a Jin Ji Won ještě nejsou dospělí, stále se snaží vypořádat se s vlastními emocemi. Doufáme, že se ztotožníte s jejich cestou objevování vlastních pocitů a nervózního zjišťování, zda to ten druhý cítí stejně.“

Foto: KBS

Už teď je zřejmě, že se diváci mohou těšit na bromanci, kterou mezi sebou budou mít Gong Ki Joon a Jung Young Joo.

Jste fanoušky série School?

Zdroj: soompi.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.