Xiao Zhan bude jako naprostý nováček usilovat o lásku zkušené reklamní ředitelky

Michaela Pašková
Film / TV
Foto: Xiao Zhan Studio Weibo

Věk je pouhé číslo a my bychom se tím měli pro klid naší duše řídit. Na televizní obrazovky vstoupí čínský seriál, ve kterém bude muž oproti svému protějšku mladší.

Produkce připravovaného seriálu Sunshine With Me konečně oficiálně potvrdila obsazení. V hlavních rolích uvidíme v současné době nesmírně populárního Xiao Zhana a herečku Bai Bai He, což je opravdu pecková kombinace. Zatímco na odvysílání The Longest Promise s Xiao Zhanem musíme ještě nějaký ten pátek počkat, je skvělé vidět, že přijal výzvu v podobě něčeho nového.

Věděli jste, že to není poprvé, co Xiao Zhan a Bai Bai He spolupracují na jednom projektu? Fanoušci herce to možná vědí, ale v roce 2018 se mihnul v trháku Monster Hunt 2. Zatímco Bai Bai He a Jing Bo Ran byli hvězdami filmu, Xiao Zhan se v něm objevil jako komparzista. Pokud jste při sledování filmu nedávali pořádně pozor, zřejmě jste přehlédli úvodní scénu, kde společně se členy X Nine předvedl taneční číslo. Tento film se dočkal premiéry ještě předtím, než ho megahit The Untamed vystřelil do výšin popularity.

Xiao Zhan nedávno oslavil své 6. výročí vstupu do průmyslu, kdy se jako 24letý mladý muž zúčastnil survival programu X-Fire a následně debutoval s ostatními účastníky ve finálové skupině X Nine. Mnozí žasnou nad jeho cestou v zábavním průmyslu, protože si nyní, po tak krátké době, zahraje hlavní roli po boku zkušené Bai Bai He.

Bai Bai He je o sedm let starší než Xiao Zhan, Je známá jako kasovní královna s vysoce výdělečnými projekty, mezi které patří například Love is Not Blind, A Wedding Invitation, The Stolen Years, Monster Hunt a Go Away Mr. Tumor.

Zdá se, že jie di lian příběhy se stávají mezi diváky oblíbené, protože se objevuje stále více seriálů, kdy je žena oproti muži starší. Jinak tomu nebude ani v případě Sunshine With Me.

Jednoho dne si v restauraci náhodně zkříží cestu Jian Bing, známá reklamní ředitelka, a Sheng Yang, nováček v oboru. Jian Bing akorát prošla rozvodem, zatímco Sheng Yang čeká na lásku. Mezi dvěma naprostými cizinci se velmi rychle utvoří romantické pouto a společně se vydávají na cestu romantiky a lásky.

Ve společnosti Sheng Yanga získává Jian Bing zpět své sebevědomí a důvěru v lásku. Naopak Sheng Yang se pod vedením a povzbuzováním Jian Bing mění z mladého a bezstarostného mladíka v bystrého jedince. Navzájem se uzdravují, dozrávají společně a učí se milovat jeden druhého.

Životní výzvy jsou však nevyzpytatelné. Tváří v tvář rozdílům v osobnostech a zkušenostech, námitkám vůči jejich vztahu v rodinách a stupňujícím se pomluvám na pracovišti se nakonec rozhodnou nechat svou budoucnost plynout v čase.

Uplynou tři roky, které jim umožní vyrůst a změnit se k lepšímu. Opět začínají tíhnout jeden k druhému. Mají tentokrát konečně šanci?

Režie se zhostí pánové Wang Jun a Song Xiaofei. Ve vedlejších rolích jsou potvrzeni Tian Yu, Zhu Zhu, Yuan Wen Kang, Liu Xun, Julia Xiang, Wu Xing Jian a Mark Han.

Natáčení v produkci iQIYI již začalo. Očekávat můžeme 40 epizod.

Zaujal vás děj seriálu?

Zdroj: dramapanda.com & 38jiejie.com & mydramalist.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.